reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Gratuluję wam waszych fasoleczek i bijących serduszek , poczytałam sobie wasze wizyty i przypomniałam sobie jakie wtedy sa dylematy i radości . Miło tak sobie powspominać .

Życzę Wam wszystkim pogodnych pełnych radości miesięcy w oczekiwaniu na kruszynkę . Pozdrawiam , grudniówka 2010 .

Ehh, ja jestem w 5 tygodniu ... a wizyte mam umówioną na 20 sierpien z powodu urlopu mojego gina :/

Ostatnia edycja:
Hmm.. tak czytam jak czesto macie wizyty i zaczynam sie zastanawiac.. ja piierwsza mialam w 5tygodniu i nastepny raz pani doktor kazala mi przyjsc w 12.. tylko ja mam tak rzadko wizyty?

Witam Was serdecznie.
My bylismy na wizycie w poniedziałek. Widzieliśmy bijące serduszko naszej Iskierki :-)

Niestety są też dość duże nieprawidłowości, i do końca nie wiadomo jak wszystko się ułoży... My jesteśmy dobrej myśli i wierzymy....

GRATULUJĘ potwierdzenia:-) wiem jak to jest, kiedy na monitorze zobaczy się takiego kruszka z serduszkiem, coś wspaniałego!

Szczególnie kiedy jest się po raz pierwszy w ciąży, a mój post z relacji z usg z początku jakoś nie widać eh..

Futrzakowa trzymam kciuki, kolejna wizyta z usg?

Ja czekam na kolejną wizytę jakoś 10 sierpnia, ale przedtem badania

Kurcze, jestem teraz na antybiotykach, kiedy najlepiej zrobić badania ?

myślę że badania najlepiej zrobić jak najbliżej wizyty u ginka

a ja byłam wczoraj i następna wizytę mam na 11 sierpnia :-D

pabella
- a chodzisz prywatnie czy z nfz?

mim
- na pewno wszystko będzie dobrze :* trzymam kciuki &&&&

lokata - jeśli to jest gin do którego masz zaufanie i u którego chcesz prowadzić ciążę to warto poczekać... ale jeśli nie to zawsze można znaleźć innego :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry