reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

taaaaaadddddaaaaaaaaaa!!!:
1.jpg
wiem, wiem, trochę mało ostre ale Pan doktor zapewnił, że rośnie prawidłowo, ma wszystkie żołądki, pęcherze, serca i komory, no i widzieliśmy takie tycie, tycie paluszki u rączki :shocked2::sorry::laugh2:
Maleństwo bardzo było ożywione z powodu naszej wizyty i drapało się po nosie :-)
No i najważniejsze - moje łożysko się podniosło i uwaga:
MOGĘ W KOŃCU WSTAĆ W ŁÓŻKA!!! :-):-):-)

ach, ależ ja będę dzisiaj spała!!! :happy::happy::happy:
ściskam Was!!

Ostatnia edycja:
reklama
Katjusza ogromne gratulacje!!!! Świetne wiadomości:tak: Pamiętaj tylko, żeby nie przesadzić na początku z tą wolnością:-D, bo podejrzewam, że jak wstaniesz to nie będziesz chciała ani na chwilkę siąść czy legnąć hihi
Super naprawdę super wieści:-):-):-)

Kasienka nic się nie martw, przeziorność jest w normie, moje maleństwo miało 2,2 mm, ale przy długości 4,9 cm i test pappa wyszedł prawidłowy. Tak jak dziewczyny piszą - norma jest do 2,5 mm, więc wynik jest ok :tak:

Kajtusza śliczne maleństwo :-) no i najważniejsze, że rośnie zdrowo :happy:

nie chcę cię martwić, ale to może być stan zapalny lub jakaś grzybica. miałąm dokładnie takie objawy, pieczenie w środku. na tydzień dostałam antybiotyk i przeszło. koniecznie powiedz o tym ginkowi, nie ma sie po co mordować

Scarletko ale w brzuszku?? Mnie tak czasem piecze w środku brzucha po prawej stronie jak leżę na prawym boku..
Powiem mu wszystko, mam listę, że hej, chyba z godzinę posiedzę ;)

Katka extra njusy! Gratulejszyn! Małe ma łep jak sklep, będzie mądrala :D po mamie hihihihihi
No i nadal uważaj na siebie (na Was!):*

Ostatnia edycja:
Katjusza- widzę że maluszek chciał się nam pokazać przodem- face to face:-):-):-)
Ciesze sie ze wszystko u Was dobrze i naprawdę nie forsuj sie za bardzo- wszystko musisz teraz stopniowo zacząć robi- nie wszystko naraz:):-)

katjusza - suuuuuuuuuuuper wieści! fajnie że juz możesz wstać:-) ale mimo wszystko uważaj na siebi ei nie szalej zbytnio od razu:-D

tutaj wklejam zdjęcia z usg od początku ciąży:p3.JPGp1.JPGp2.JPGp4.JPG

u mnie też wszystko dobrze, pasożytek ma wszystko co mieć powinien:-D ginek powiedział że co do płci to nie chce domniemywać i płeć będziemy określać po 20tyg:-(

no i ja tam nie wiem że te wasze maleństwa fikają i machają rączkami... moje chyba spało/siedziało:-D i jedyne co się ruszało to serduszko:-D

reklama
Do góry