reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

taaaaaadddddaaaaaaaaaa!!!:
1.jpg
wiem, wiem, trochę mało ostre ale Pan doktor zapewnił, że rośnie prawidłowo, ma wszystkie żołądki, pęcherze, serca i komory, no i widzieliśmy takie tycie, tycie paluszki u rączki :shocked2::sorry::laugh2:
Maleństwo bardzo było ożywione z powodu naszej wizyty i drapało się po nosie :-)
No i najważniejsze - moje łożysko się podniosło i uwaga:
MOGĘ W KOŃCU WSTAĆ W ŁÓŻKA!!! :-):-):-)

ach, ależ ja będę dzisiaj spała!!! :happy::happy::happy:
ściskam Was!!

Ostatnia edycja:
reklama
Katjusza ogromne gratulacje!!!! Świetne wiadomości:tak: Pamiętaj tylko, żeby nie przesadzić na początku z tą wolnością:-D, bo podejrzewam, że jak wstaniesz to nie będziesz chciała ani na chwilkę siąść czy legnąć hihi
Super naprawdę super wieści:-):-):-)

Kasienka nic się nie martw, przeziorność jest w normie, moje maleństwo miało 2,2 mm, ale przy długości 4,9 cm i test pappa wyszedł prawidłowy. Tak jak dziewczyny piszą - norma jest do 2,5 mm, więc wynik jest ok :tak:

Kajtusza śliczne maleństwo :-) no i najważniejsze, że rośnie zdrowo :happy:

nie chcę cię martwić, ale to może być stan zapalny lub jakaś grzybica. miałąm dokładnie takie objawy, pieczenie w środku. na tydzień dostałam antybiotyk i przeszło. koniecznie powiedz o tym ginkowi, nie ma sie po co mordować

Scarletko ale w brzuszku?? Mnie tak czasem piecze w środku brzucha po prawej stronie jak leżę na prawym boku..
Powiem mu wszystko, mam listę, że hej, chyba z godzinę posiedzę ;)

Katka extra njusy! Gratulejszyn! Małe ma łep jak sklep, będzie mądrala :D po mamie hihihihihi
No i nadal uważaj na siebie (na Was!):*

Ostatnia edycja:
Katjusza- widzę że maluszek chciał się nam pokazać przodem- face to face:-):-):-)
Ciesze sie ze wszystko u Was dobrze i naprawdę nie forsuj sie za bardzo- wszystko musisz teraz stopniowo zacząć robi- nie wszystko naraz:):-)

katjusza - suuuuuuuuuuuper wieści! fajnie że juz możesz wstać:-) ale mimo wszystko uważaj na siebi ei nie szalej zbytnio od razu:-D

tutaj wklejam zdjęcia z usg od początku ciąży:p3.JPGp1.JPGp2.JPGp4.JPG

u mnie też wszystko dobrze, pasożytek ma wszystko co mieć powinien:-D ginek powiedział że co do płci to nie chce domniemywać i płeć będziemy określać po 20tyg:-(

no i ja tam nie wiem że te wasze maleństwa fikają i machają rączkami... moje chyba spało/siedziało:-D i jedyne co się ruszało to serduszko:-D

reklama
Do góry