reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama

u mnie też wszystko dobrze, pasożytek ma wszystko co mieć powinien:-D ginek powiedział że co do płci to nie chce domniemywać i płeć będziemy określać po 20tyg:-(
no i ja tam nie wiem że te wasze maleństwa fikają i machają rączkami... moje chyba spało/siedziało:-D i jedyne co się ruszało to serduszko:-D

Superowe zdjęcia. Powiem Wam że co zdjęcie to naprawdę wszystko inaczej widać- każde jest inne- to super:)
Co do fikania i innych ruchów to się nie martw:)U mnie jeden zawsze się wierci a drugi śpi:) Dlatego my się śmiejemy że juz widac kto bedzie jaki:)

katjusza, kasieńka - to wy widzicie więcej na tym usg niż ja :-DD ja to jak zobaczyłam tą białą plamkę obok główki to się przeraziłam że coś odpadło:-D ale to tylko rączka:-D

Scarletko ale w brzuszku?? Mnie tak czasem piecze w środku brzucha po prawej stronie jak leżę na prawym boku..
Powiem mu wszystko, mam listę, że hej, chyba z godzinę posiedzę ;)

nie, nie nie w brzuszku;) myślałam, że gdzie indziej. w brzuszku to nie mam pojęcia;)
Futrzaczku Gratuluję! zdjęcia śliczne! będzie pamiątka.cieszę się, że u was wszystko gra:)
ja jak na razie mam tylko jedno:/też bym tak chciała

Ostatnia edycja:
Futrzakowa masz piekne Futrzątko w brzuszku,super,gratuluje dobrych wiesci.
Z ta płcia to lekarze chyba sie tak asekuruja tym 20tyg zeby przypadkiem nie miec do nich pretensji jak sie pomyla.
Ja jeszcze musze czekac 25dni na usg :(

reklama
Niżej Pastelko tak na wysokości pępka i promieniuje w dół, czytałam, że może mały jakiś nerw drażnić :)
Dziękuję Wam kochane za odpowiedzi :* Zawsze można tu liczyć na pomoc i ciepłe słowo :D

Futrzak a co mu przepraszam miało odpaść?? Hahahahahahahaha uśmiałam się jak nic!!
Siedzi sobie elegancko jak gościu, noga na nogę, paluch do buzi i chill out :D

Moja kumpelka była wczoraj na USG w 13tyg i lekarz jej nie chciał powiedzieć, żeby nie mylić, ale coś tam widział.
Ja idę do tego samego i w 17ym to mi na bank musi powiedzieć - no potwierdzcie, że powie pls!!

Do góry