reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
milenka- no to super że zdrów maluszek:-):-). Nie martw sie o to czekanie na pleć- ja mam koleżankę w 16 tyg. tak jak ja i jej doktorka pow. że na pleć będą patrzeć dopiero w 28 tyg!:szok::szok: Na to wygląda że nie chcą się wcześniej wypowiadać bo maja kiepskiej jakości sprzęty- choć nie wiem jak to jest u Twojego lekarza. Co do badan to nie martw się na zapas- będzie dobrze.:-) :-):-) Moje badania tez skacza caly czas tam i spowrotem. Ale moj lekarz mowil że u kobiet w ciązy tak bywa.

cliford, pabella- u mnie do najbliższego usg 3d lub 4d jest 30km i kosztuje 150 zł-200 z wizytą i ma to tylko 1 lekarz w mieście- potem next najbliższe takie usg to Katowice- 100km ode mnie:):-):-):-)

z ta płcią to nie tylko od sprzętu zależy ale przede wszystkim od tego jak układa się dziecko:-) moja znajoma nie wiedziała do 7 miesiąca ciąży (fakt - nie była na 3d - może by to pomogło) bo zawsze pupą było odwrócone:-)

ciekawa jestem, czy juz poznacie płeć? mi się niestety nie udało. ale w końcu chyba się też doczekam. następne usg będę miała około 20 tc.

Pabella...no to super ,że i Ty to masz to 3D i 4D w cenie tyle ,że moja wizyta kosztuję 50 zł ze wszystkim.:tak:

Ola..no to fakt za dużego wyboru nie ma jak tylko On ma taki sprzęt...:confused:;-)

Milenka...super ,że dzidzia rozwija się prawidłowo i ,że wszystko jest w porządku- to najważniejsze!!! A tendencje malejące ma tu większość z nas...pobierzesz żelazo i będzie lepiej - spoko wodza :tak:;-) szkoda ,że nie znasz jeszcze płci...ale cierpliwość popłaca...ja może już na następnej wizycie będę pewna :-)
A badania na tarczyce ja np. nie mam...

Milutek... no to faktycznie ceny za te 3D i 4D macie kosmos+ paliwo to masakra...:szok:

Katjuszka i futrzaczek...nie mogę się doczekać już dziś wieści od WAS!!!!!!!!:tak:;-)

Trzymam kciuki za dziewczynki, które mają dzisiaj wizyty:) Gwiazdy jestem z wami!!!!!!!!!!!!!!
milenka moje gratulacje! oby więcej takich wieści

reklama
Do góry