reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

katjuszka - już?! kopniaki!? ale szał:-D ja to jestem na etapie myślenia czy ten brzuch co mam to ciągle tłuszczowy czy juz może od dzidzi :-D hehe... czyli jutro do gina idziesz...trzymam kciuki:-)

Patris
- nie bój się.. my też byliśmy juz u kardiologa i czetso takie szmery to szmery naczyniowe które po jakimś czasie zanikają...dużo dzieci je ma. Ale koniecznie daj znać jak poszło!

reklama
Jak narazie wiemy tyle że szer jest , jak to u państwowych lekarzy bywa nic nie zrobią na miejscu więc z racji tego że mało przybywa na wadzę we wtorek kładziemy się do szpitala na 3 dni na badania :) to oczywiście tylko profilaktyczne badania . Miał robione tylko EKG i jest dobre więc jestem dobrej myśli :)

Futrzak , Katka jak ja wam zazdroszczę do dziś pamiętam pierwsze ruchy małego jak muśnięcia motyla a potem pierwszy kopniak , ech jak ja bym chciała znowu być w ciąży to cudowny czas w życiu kobiety ale jak na razie to chyba musiała bym w totka wygrać albo jakiś wielki spadek odziedziczyć ;P.

Dziewczyny jak Wasze maleństwa przeszły szczepienie odra-świnka-różyczka?? Jakieś dolegliwości, powikłania??
Nasłuchałam się, jak chłopcy ciężko przechodzą to szczepienie i odwlekałam odwlekałam, ale w końcu już idziemy na koniec marca, ostatni dzwonek, bo to szczepienie niby na 13/14mies..

Malina My z racji problemów z sercem i niedowagi odłożyliśmy szczepienie na czas nie określony , postaram się odwlec ile się da bo to szczepionka z żywych bakterii i bardzo obciąża.

reklama
Do góry