reklama
Heh wy juz po lekarzach niechodzicie a ja wlasnie wrocilam od ginki i podobno nie mam zadnego rozwarcia, wiec czuje ze bede jedna z tych przeterminowanych marudek na forum
Ktg pokazalo jeden skurczyk mocniejszy i tyle..malutkiej podoba sie brzusiowy domek
Ktg pokazalo jeden skurczyk mocniejszy i tyle..malutkiej podoba sie brzusiowy domek
patik80
Fanka BB :)
tulipku trzymam kciuki żeby w końcu Twoja córeczka się zdecydowała, choć ma w sumie 2 dni , może chce być terminowa;-) a tym rozwarciem się nie przejmuj, teraz nie ma, a za kilka godzin jak przyjdą skurcze to sie pojawi może Cię malutka jeszcze zaskoczy
K
koncia
Gość
Tulip, poród zawsze jest zaskoczeniem ja 15min przed odejściem wód grałam z koleżanką w literaki na kurniku położyłam się i jak chlupło!!! I w terminie
buziaczek1
Fanka BB :)
tulipku nie ma co sie martwic u mnie tez bylo zamartwianie... i w pewnym momencie pisalalm sobie na forum z wami i jak mi chlustnelo to po paru godzinach maluszek juz byl z nami i tez w dzien terminu wiec nie ma co sie stresowac-teraz to wiem stres tylko wstrzymuje skurcze a nic nie pomaga-glowka do gory
Dzieki, kochane jestescie. Wierke ruszylo-wiec zostalam ostatnia..no coz ktos musi byc ostatnie nie?
Juz przestaje sie stresowac, paczusie czekaja na stole na zjedzenie- nie jest tak zle. Szczegolnie ze mam was, doswiadczone mamuski..bedzie mi kto mial rada sluzyc!
Juz przestaje sie stresowac, paczusie czekaja na stole na zjedzenie- nie jest tak zle. Szczegolnie ze mam was, doswiadczone mamuski..bedzie mi kto mial rada sluzyc!
byliśmy na wizycie u położnej i ogólnie wszystko jest OK,pozostaje czekać aż się rozkręci na maxa
jak narazie skurczy nie mam jedynie czasem zaboli jak na @ dzidzia za to kopie dziś za trzech
tulipek życzę żeby i Tobie się wreszcie ruszyło,bo niby czemu się mam sama męczyć??:-)
jak narazie skurczy nie mam jedynie czasem zaboli jak na @ dzidzia za to kopie dziś za trzech
tulipek życzę żeby i Tobie się wreszcie ruszyło,bo niby czemu się mam sama męczyć??:-)
reklama