reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Lokata, obrona to blachostka, wazne zeby mala zdrowiutka przyszla na swiat! Bedzie dobrze, wrzesien czy marczec...mala roznica

reklama
Heh wy juz po lekarzach niechodzicie :D a ja wlasnie wrocilam od ginki i podobno nie mam zadnego rozwarcia, wiec czuje ze bede jedna z tych przeterminowanych marudek na forum
Ktg pokazalo jeden skurczyk mocniejszy i tyle..malutkiej podoba sie brzusiowy domek

tulipku trzymam kciuki żeby w końcu Twoja córeczka się zdecydowała, choć ma w sumie 2 dni , może chce być terminowa;-) a tym rozwarciem się nie przejmuj, teraz nie ma, a za kilka godzin jak przyjdą skurcze to sie pojawi:tak: może Cię malutka jeszcze zaskoczy

Tulip, poród zawsze jest zaskoczeniem :D ja 15min przed odejściem wód grałam z koleżanką w literaki na kurniku :D położyłam się i jak chlupło!!! I w terminie :)

tulipku nie ma co sie martwic u mnie tez bylo zamartwianie... i w pewnym momencie pisalalm sobie na forum z wami i jak mi chlustnelo to po paru godzinach maluszek juz byl z nami i tez w dzien terminu wiec nie ma co sie stresowac-teraz to wiem stres tylko wstrzymuje skurcze a nic nie pomaga-glowka do gory:)

Dzieki, kochane jestescie. Wierke ruszylo-wiec zostalam ostatnia..no coz ktos musi byc ostatnie nie?
Juz przestaje sie stresowac, paczusie czekaja na stole na zjedzenie- nie jest tak zle. Szczegolnie ze mam was, doswiadczone mamuski..bedzie mi kto mial rada sluzyc!

byliśmy na wizycie u położnej i ogólnie wszystko jest OK,pozostaje czekać aż się rozkręci na maxa
jak narazie skurczy nie mam jedynie czasem zaboli jak na @ dzidzia za to kopie dziś za trzech
tulipek życzę żeby i Tobie się wreszcie ruszyło,bo niby czemu się mam sama męczyć??:-)

reklama
Ja dzis mialam kontrolne usg, lozysko ma juz 3 stopien dojrzalos i przyblizona waga o zgrozo 3920 g! ( choc pierwszy pomiar byl ok 3700)
Heh no i tyle zadnych wiesci kiedy sie mala zdecyduje na wyjscie:-(

Do góry