reklama
Super że u was wszystko dobrze A ja się zaczynam martwić może panikuję ale przy ruchach małego slychać jak by mu kostki szczelały i nie wiem czy to dobrze czy źle czy ktoraś z was też tak miala?? Przepraszam jeśli to głupie pytanie ale dręczące pierworódkę
Agi-panikujesz:-), nie ma takiej mozliwości by dziecku strzelały kosteczki czy stawy poczas ruchów. Nie nakręcaj sięSuper że u was wszystko dobrze A ja się zaczynam martwić może panikuję ale przy ruchach małego slychać jak by mu kostki szczelały i nie wiem czy to dobrze czy źle czy ktoraś z was też tak miala?? Przepraszam jeśli to głupie pytanie ale dręczące pierworódkę
papcia
Mamunia Lenuśki
Vetka a co powiesz mi na to moje szaleńcze ciśnienie? biore dopegyt rano i popołudniu wieczorem mam brać jak bedzie koło 150 wczoraj wieczorem było koło130 wiec nie brałam a jak rano wstałam było prawie 160 jutro jade powtórzyć badanie moczu czy napewno nie ma białka ale i tak sie strasznie denerwuje
Bierz leki regularnie a nie jak ciśnienie skacze, mocz możesz powtóżyć. Co do wartości cisnienia są podwyższone ale nie tak bardzo 140/100 to tzw. ciśnienie prawidłowe wysokie, 160 skurczowe to juz podwyższone, ale na szczęście nie znacznie. No i to juz końcóweczka ciąży więc sie nie stresuj bo to dodatkowo podnosi ciśnieieVetka a co powiesz mi na to moje szaleńcze ciśnienie? biore dopegyt rano i popołudniu wieczorem mam brać jak bedzie koło 150 wczoraj wieczorem było koło130 wiec nie brałam a jak rano wstałam było prawie 160 jutro jade powtórzyć badanie moczu czy napewno nie ma białka ale i tak sie strasznie denerwuje
reklama