reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Ruda- jesli mnie w pt dr nie zostawi w szpitalu, bo szyjka jeszcze wytrwa i przepływy łozyskowe będą ok to w nd też idę do szpitala i w poniedziałek cc - w pierwszy dzień wiosny

reklama
vetka to czekamy na niedziele razem :)
Choc przyznam szczerze,ze jeszcze nadzieje mam ,ze zacznie sie samo,ale nie chce sie nastawiac za bardzo

Ja wszystkiego dowiem się w piątek i prawde mówiąc mam lekkiego stresika:) Ale co ma byc to będzie a będzie dobrze-wierzę w to

Rudzik- to teraz męza wez do robot zaciągnij i moze przed niedziela zdazysz..................

Vetka- trzymam kciuki zeby wszystko poszło szybciutko i sprawnie

Właśnie wróciłam od położnej i wszystko jest OK. Mocz w porządku,ciśnienie tez mały rosnie prawidlowo i z tego co mi pomierzyla brzuch jest duza szansa ze bedzie mial jakies 4kg:-)

Super że u was wszystko dobrze :)A ja się zaczynam martwić może panikuję ale przy ruchach małego slychać jak by mu kostki szczelały i nie wiem czy to dobrze czy źle :( czy ktoraś z was też tak miala?? Przepraszam jeśli to głupie pytanie ale dręczące pierworódkę:)

Super że u was wszystko dobrze :)A ja się zaczynam martwić może panikuję ale przy ruchach małego slychać jak by mu kostki szczelały i nie wiem czy to dobrze czy źle :( czy ktoraś z was też tak miala?? Przepraszam jeśli to głupie pytanie ale dręczące pierworódkę:)
Agi-panikujesz:-), nie ma takiej mozliwości by dziecku strzelały kosteczki czy stawy poczas ruchów. Nie nakręcaj się

Vetka a co powiesz mi na to moje szaleńcze ciśnienie? biore dopegyt rano i popołudniu wieczorem mam brać jak bedzie koło 150 wczoraj wieczorem było koło130 wiec nie brałam a jak rano wstałam było prawie 160 jutro jade powtórzyć badanie moczu czy napewno nie ma białka ale i tak sie strasznie denerwuje

Vetka a co powiesz mi na to moje szaleńcze ciśnienie? biore dopegyt rano i popołudniu wieczorem mam brać jak bedzie koło 150 wczoraj wieczorem było koło130 wiec nie brałam a jak rano wstałam było prawie 160 jutro jade powtórzyć badanie moczu czy napewno nie ma białka ale i tak sie strasznie denerwuje
Bierz leki regularnie a nie jak ciśnienie skacze, mocz możesz powtóżyć. Co do wartości cisnienia są podwyższone ale nie tak bardzo 140/100 to tzw. ciśnienie prawidłowe wysokie, 160 skurczowe to juz podwyższone, ale na szczęście nie znacznie. No i to juz końcóweczka ciąży więc sie nie stresuj bo to dodatkowo podnosi ciśnieie

reklama
Do góry