reklama
nikusiazory
Fanka BB :)
zboczuchy hheheh ginekolodzy zalecaja seks na koncoweczke....i zreszta mamcia moja mi opowiadala, ze tak ja pogonilo:-):-) i najlepiej bez zabezpieczen...sperma mezczyzny tez przyspiesza porod:-):-)
zboczuchy hheheh ginekolodzy zalecaja seks na koncoweczke....i zreszta mamcia moja mi opowiadala, ze tak ja pogonilo:-):-) i najlepiej bez zabezpieczen...sperma mezczyzny tez przyspiesza porod:-):-)
to mój ma lewą te spermę hahhah
papcia
Mamunia Lenuśki
Ancia ja właśnie oglądałam w niedziele program o porodach ale tam jest wszystko powiedzmy na żywo i przyjechała laska po odejściu wód kazali jej jechać do domu i przyjechać za 2godzinki więc mąż mówi wszystko zepsułaś miałbyć sex jak króliki a położna sie zaśmiała tylko i stwierdziła że jaknajbardziej mogą sie posexic zanim przyjada za 2godziny wieć on wielkie oczy i mówi jak to przecież dotkne dziecka a ona go wyśmiała i stwierdziła że musiałby mieć 3razy dłuższego niż ma i wygietego jak chochelka do nalewania zupy to wtedy by go dotknął także bez obaw
Ja mam wizyte jutro i mam nadzieje że ja sie też już coś rozdarłam
Nikusia ja dopiero zobaczyłam że my ten sam termin mamy
Ja mam wizyte jutro i mam nadzieje że ja sie też już coś rozdarłam
Nikusia ja dopiero zobaczyłam że my ten sam termin mamy
Marta1981
Rodzyneczka
Pinka - u Twojego lewa i u mojego też bo chłopaków napłodzili.
Wiesz ,nie obraz sie ale my nie lekarze i to powinien Twoj gin zinterpretowac Twoje wyniki,w koncu to on prowadzi Twoja ciaze....
no własnie;-)) zabrzmialo jak rozkaz...........
reklama