reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
zboczuchy:-p:-p hheheh ginekolodzy zalecaja seks na koncoweczke....i zreszta mamcia moja mi opowiadala, ze tak ja pogonilo:-):-) i najlepiej bez zabezpieczen...sperma mezczyzny tez przyspiesza porod:-):-)

Ancia ja właśnie oglądałam w niedziele program o porodach ale tam jest wszystko powiedzmy na żywo i przyjechała laska po odejściu wód kazali jej jechać do domu i przyjechać za 2godzinki więc mąż mówi wszystko zepsułaś miałbyć sex jak króliki a położna sie zaśmiała tylko i stwierdziła że jaknajbardziej mogą sie posexic zanim przyjada za 2godziny wieć on wielkie oczy i mówi jak to przecież dotkne dziecka a ona go wyśmiała i stwierdziła że musiałby mieć 3razy dłuższego niż ma i wygietego jak chochelka do nalewania zupy to wtedy by go dotknął także bez obaw

Ja mam wizyte jutro i mam nadzieje że ja sie też już coś rozdarłam

Nikusia ja dopiero zobaczyłam że my ten sam termin mamy

Wiesz ,nie obraz sie ale my nie lekarze i to powinien Twoj gin zinterpretowac Twoje wyniki,w koncu to on prowadzi Twoja ciaze....

reklama
Napisałam "proszę"... i mogłaby się wypowiedziec osoba która miała podobne albo coś na ten temat wie.
Chyba wiadomo że nie jesteśmy lekarzami... ale szukamy tu pomocy i dzielimy się wątpliwościami.

Do góry