cliford
Fanka BB :)
Tulipek...no to lecz się z tej wrednej infekcji i czekamy na dalsze dobre wieści ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Papciarkowa- nie denerwuj sie! U mnie to najwyrazniej genetyczne.
Cliford, Pestusiu, Futrzaczku- terminy i tak juz niedlugo a czas mija tak szybko...
Nikusia, Tulip, Julia- wyleczcie szybciutko to infekcje!
Ok, mamy termin na 03.03 na wywolanie, wiec za tydzien spotkanie z moim kochanym synkiem :-)
ja sobie obiecalam (i kenowi) paczki domowe, wiec musze urodzic jak najszybciej, zeby sie z lekka podleczyc Ewentualnie 3.03..lub 4.03
Kurcze, wspolczuje gina debila, ktory nawet nie jest w stanie zadzwonic i powiadomic o infekcji..Oby sie szybko wyleczylo i nie meczylo juz (ja-ODPUKAC_ nie mialam w tej ciazy zadnej infekcji tego typu, ale z Olem mialam i sie mozna bylo za*****)
Julia, skoro Ci nawet antybiotyku nie dali, a jedynie furagin to na pewno nic sie powazniejszego nie dzieje...