reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
heja ja juz po wizycie u ginka
jestem troszke wkoorwiona..
okazalo sie ze mam, cytuje, MEGA infekcje. jak mi babka wziernik wyciagala to nawet troszke krwi na nim bylo :( wszystko nie leczone juz od ponad miesiaca...bo miesiac temu leniwy gin byl na zastepstwie ( moja byla chora) i nieraczyl mnie zbadac- :( a mowilam mu o swedzeniu..
wiec dostalam macmiror( czy jakos tak) i siedze sie lecze. Dobrze ze do terminu jeszcze kilka tygodni- i mam nadzieje ze na porod bede czysciutka jak lezka.
Poza tym szyjka ok, tetno malej tez dobre, Mam sie teraz zjawiac na wizyty co tydzien- i zapisac na USG jak najszybciej ( wiec wkrotce sie penwie pochwale i ja waga malej)
pozdrowionka

tulipku to sie kuruj z tej infekcji, mnie zwykle po kilku dniach brania lekarstw przechodziło...więc spokojnie zdążysz:tak: ale nie powiem gin pojechał po bandzie - można mówić o pewnych rzeczach a czasami do nich nie dociera i ignorują człowieka:wściekła/y:

to i ja sie dolacze......
ja wczoraj znow w szpitalu (tyle ze innym co ostatnio)ze skierowaniem na oddzial(cisnienie)..tyle porodow bylo ze czekalam 4 godziny na lekarza..cewnikowali mi mocz w ktorym wykryli bakterie,ketony.leukocyty.jakies erytrocyty i krew;/szczerze mowiac nieiwem co to znaczy ale walsnie usaiwdmoiam sobie ze praktycznie nie oddaje moczu..dalu furarfin witamine c i przyjsc za tydzien na kontrol a cisnienie badac i brac tabletki..niewiem co o tym myslec szczerze mowiac ....najdziniejszer jest to ze rano mialam badany mocz w moim miescie i wszytsko w normie ;/i o co tu choodzi .....

to i ja sie dolacze......
ja wczoraj znow w szpitalu (tyle ze innym co ostatnio)ze skierowaniem na oddzial(cisnienie)..tyle porodow bylo ze czekalam 4 godziny na lekarza..cewnikowali mi mocz w ktorym wykryli bakterie,ketony.leukocyty.jakies erytrocyty i krew;/szczerze mowiac nieiwem co to znaczy ale walsnie usaiwdmoiam sobie ze praktycznie nie oddaje moczu..dalu furarfin witamine c i przyjsc za tydzien na kontrol a cisnienie badac i brac tabletki..niewiem co o tym myslec szczerze mowiac ....najdziniejszer jest to ze rano mialam badany mocz w moim miescie i wszytsko w normie ;/i o co tu choodzi .....

Julia- no podejzana sprawa :/ oby ciebie szybciutko stamtad wypuscili- trzymaj sie!!

Julia- no podejzana sprawa :/ oby ciebie szybciutko stamtad wypuscili- trzymaj sie!!

no wlasnie najlepsze jest to ,ze mnie odrazu wypuscili wczoraj i mam wrocic za tydzien .....jutro mam wizyte u gina mojego moze powie co to wszytsko znaczy ,ja juz nic nie kumam ..dziewczyny tez wspominaja o wadze dziecka ..mi wszyscy mowili ,ze dziecko bardzo duze i bedzie mialao okolo 5 kilo.okazuje sie ze w jednym szpitalu w sobote wazylo 3100 wczoraj juz w innym 2800;/tazkze ja niewiem juz glupieje hahhahahah

reklama
To z iloma osobami ty się konsultujesz?

no wlasnie wiem ,ze dziwnie to wyglada..ale ja wczeniej opisywalam co i jak:) poprostu mieszkam na zadupie i mam gina t.bylam w szpitalu ,ale postanowilam rodzic w innym a wczoraj dostalam wlasnie do tego skierowanie z powodu znow skaczacego cisnienie ..i takim cudem wlasnie znalazlam sie tam..ehhh ciezko w to opisac w skrocie:)

Do góry