cliford
Fanka BB :)
Pestusia...tak więc możemy podać sobie rączki echhh....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to i ja sie dolacze......
ja wczoraj znow w szpitalu (tyle ze innym co ostatnio)ze skierowaniem na oddzial(cisnienie)..tyle porodow bylo ze czekalam 4 godziny na lekarza..cewnikowali mi mocz w ktorym wykryli bakterie,ketony.leukocyty.jakies erytrocyty i krew;/szczerze mowiac nieiwem co to znaczy ale walsnie usaiwdmoiam sobie ze praktycznie nie oddaje moczu..dalu furarfin witamine c i przyjsc za tydzien na kontrol a cisnienie badac i brac tabletki..niewiem co o tym myslec szczerze mowiac ....najdziniejszer jest to ze rano mialam badany mocz w moim miescie i wszytsko w normie ;/i o co tu choodzi .....
Julia- no podejzana sprawa :/ oby ciebie szybciutko stamtad wypuscili- trzymaj sie!!
To z iloma osobami ty się konsultujesz?