reklama
Vetka mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i spokojnie doczekasz do terminu porodu
Ona przykro mi, że wyniki nie za dobre, ale bądź dobrej myśli, już nie dużo Ci zostało do porodu, u mnie też cały czas coś wyskakuje, czasem mam wszystkiego dość:-(
Kasienka, Bosa, Futrzak cieszę się, że u Was wszystko dobrze :-)
Justysia no jakoś trzeba sobie radzić, lusterko albo mężuś do pomocy
edit.
aha zapomniałam dodać, że mi wyszło białko w moczu, tydzień temu krew teraz białko, czy ja jakoś dotrwam do tego porodu bez kolejnych rewelacji
Ona przykro mi, że wyniki nie za dobre, ale bądź dobrej myśli, już nie dużo Ci zostało do porodu, u mnie też cały czas coś wyskakuje, czasem mam wszystkiego dość:-(
Kasienka, Bosa, Futrzak cieszę się, że u Was wszystko dobrze :-)
Justysia no jakoś trzeba sobie radzić, lusterko albo mężuś do pomocy
edit.
aha zapomniałam dodać, że mi wyszło białko w moczu, tydzień temu krew teraz białko, czy ja jakoś dotrwam do tego porodu bez kolejnych rewelacji
Ostatnia edycja:
Vetka - trzymam kciuki, żebyś spokojnie dotrzymała do 36tygodnia
Ja dzisiaj byłam u hematologa, zrobili mi dodatkowe badania.. w piątek wyniki i znowu wizyta, lekarz był trochę zdziwiony, że przy braniu żelaza od 16tyg. mam takie wyniki, w zależności jak wyjdą badania, będziemy myśleli co zrobić z tym fantem, ech..
Ja mam grupę 0RhD- nie wiem co oznacza to D ale gdzie nie byłam to nie zwracali na niego uwagi?
Ja dzisiaj byłam u hematologa, zrobili mi dodatkowe badania.. w piątek wyniki i znowu wizyta, lekarz był trochę zdziwiony, że przy braniu żelaza od 16tyg. mam takie wyniki, w zależności jak wyjdą badania, będziemy myśleli co zrobić z tym fantem, ech..
Ja mam grupę 0RhD- nie wiem co oznacza to D ale gdzie nie byłam to nie zwracali na niego uwagi?
cliford
Fanka BB :)
Vetka...to duuuużo leż i dbaj o siebie abyś jak najdłużej donosiła!!!!!!!! ;-)
mamii
Vetka trzymam kciuki, żeby wszystko spokojnie dotrwało do najlepszego dla was momentu. Mam nadzieję, że pomimo twojego pracoholizmu przystopujesz troszkę ;-)
WIELKIE BUZIAKI
WIELKIE BUZIAKI
Agnes może zrób za kilka dni znowu badanie moczu, ja też raz miałam krew w moczu - przez tydzień gin kazał brać rutinoscorbin 3 razy dziennie i potem zrobić znowu badania i bylo ok...
Patik mam znowu wizytę we wtorek, to\ mi sprawdzą mocz, narazie wysłali do laboratorium i czekam na wyniki
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
heja - ja też po wczorajszej wizycie, mała na szczęście ułożyła się główką w dół, ktg wyszło bardzo dobre, szyjka mięknie tylko niestety dopadła mnie na koniec infekcja (że też całą ciążę się udało uniknąć a tu teraz - przed porodem sic! ), wynik posiewu: gardnerella vaginalis w warunkach zwiększonej ilości dwutlenku węgla, dostałam globule metronidazolu a poza tym mam dużo za dużo leukocytów w moczu (70-100 ) więc dostałam monural i mam łykać żurawit - Vetka pociesz, wykaraskam się z tego do porodu?
Ostatnia edycja:
Ja juzdzis po jednej wizycie a zaraz szykuje sie an drugą. Oczywiscie jakies bakterie w moczu wiec wysłali do laboratorium...pobrali mi tez krew bo zgłosiłam problem swędzenia...zobaczymy jakie beda wyniki...mam czekac tydzien, ale czy wczesniej nie urodze?
A na 16 mam wizyte w szpitalu i decyzja zapadnie bede rodzic sama czy zrobią mi cc???
A na 16 mam wizyte w szpitalu i decyzja zapadnie bede rodzic sama czy zrobią mi cc???
reklama
juliaidaro
Ja juzdzis po jednej wizycie a zaraz szykuje sie an drugą. Oczywiscie jakies bakterie w moczu wiec wysłali do laboratorium...pobrali mi tez krew bo zgłosiłam problem swędzenia...zobaczymy jakie beda wyniki...mam czekac tydzien, ale czy wczesniej nie urodze?
a o jakim swedzeniue mowisz???i na jakie Cie badanaia skierowali ?