reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

skoro tak mowisz:)to mi to odp:) oby tylko tak bylo:)dzieki:) a to jak masz gorsze to pilnuj sie pilnuj ja trzymam za ciebie kochana!:-)

reklama
wszystko ok orpocz:
1.takie cos po ang to mean cell haemoglobin nie moge znalezc czy ktos wie co to oznacza??

MCH jak sama nazwa mówi jest to średnia zawartość hemoglobiny w pojedynczej krwince czyli twoja pojedyncza krwinka ma ciut więcej hemoglobiny (białka przenoszacego tlen) niż norma czyli jest bardzo dobrze.
Płytki z automatu często wychodzą za niskie, ale wynik 3 cyfrowy nie budzi zastrzeżen ani nie jest powodem do niepokoju

vetus kobitko - mialam nadzieje ze sie odezwiesz:) dziekuje
Nie ma za co, polecam się na przyszłość:)
Staram się być codziennie, ale nie zawsze mi to wychodzi z powodu pracy, ale zdaje sie że to ostatnie moje podrygi, we wtorek mam wizytę i najdalej od 15.02 będę już na stałe w domu:( co absolutnie nie leży w mojej rogatej naturze

vetus nie przesilaj sie nie ma sensu na prawde choc ja pewnie tez bym pracowala poki co gdyby nie moj glupi meneger i ze nie chcialam sie juz denerwowac to walnelam klubem do kosza dla dzidziusia... wiesz ze zdrowko najwazniejsze;-)

buziaczku-ale ja jestem pracoholikiem niestety, i lubie to co robię. A w domu będę duzo sama bo mój mąż dużo dyżuruje i jako zabiegowiec tez nie wychodzi ze szpitala o 15.00. Dlatego chcę jak najdłużej pracować, ale wiem że 15.02 to ostatczny termin L4

ja tez wlasnie znam ten problem bo moj maz tez duzo pracuje niestety i tez sie tego balam jak decydowalam sie pojsc na macierzynski juz w polowie grudnia ale .... w sumie to tez jest wazne jaka prace sie wykonuje taka siedzaca jest na pewno bezpieczniejsz niz np tak jak moja kierownik restauracji na nogach non stop... ty tez ciagle musisz chodzic i jeszcze dochodzi stres ... no nie wiem ale oszczedzaj siebie jak nie dla siebie to dla malej;-)

Ja już po wizycie. Szybkie USG - usłyszałam tylko, że wszystko ok. Tętno małego ok. Ciśnienie moje ok. Waga +2,4kg od ostatniej wizyty:szok:
Termin cesarki się nie zmienił. A lekarka powiedziała, że nie powinno być żadnych niespodzianek wcześniej, ponieważ brzuszek jeszcze rośnie i waga też:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry