i ja wlasnie wrocilam z usg moje pierwsze i kamien spadl mi z serca widzialam jak macha raczkami i nozkami tak sie krecil ze nie dalo sie zmierzyc ale wszystko jest wporzadku to najwazniejsze no i z usg wychodzi ze bede lutowka
reklama
i ja wlasnie wrocilam z usg moje pierwsze i kamien spadl mi z serca widzialam jak macha raczkami i nozkami tak sie krecil ze nie dalo sie zmierzyc ale wszystko jest wporzadku to najwazniejsze no i z usg wychodzi ze bede lutowka
Moja Droga mi tak samo z Usg wychodzi, ale na karcie ciąży mam wpisane 1.03.2011 i tego się trzymam- jesteśmy marcóweczki
I przynajmniej ja się stąd nigdzie nie wybieram- mam nadzieje że Ty tez nie
cliford
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkim mamom dobrych wieści i oby tak dalej, a za resztę trzymam kciuki co by wszystko się poukładało!
Futrzakowa wczoraj byłyśmy razem na usg...opowiadaj co tam , wszystko w porządku???
U mnie zaś Nasza iskierka ma 4 cm ..rośnie i prawidłowo się rozwija. Następna wizyta 5 września i usg genetyczne.
Futrzakowa wczoraj byłyśmy razem na usg...opowiadaj co tam , wszystko w porządku???
U mnie zaś Nasza iskierka ma 4 cm ..rośnie i prawidłowo się rozwija. Następna wizyta 5 września i usg genetyczne.
Milutek mi wychdozi 22luty ale tez sie nie wybieram stad zostaje hehechociaz zdziwil mnie jak mi o tym powiedzial bo jakbym sobie miala siegnac pamiecia to to troche nie mozliwe ale nie wazne kiedy najwazniejsze ze rosnie
jak patrze na Twoj suwaczek z usg to tez jestem wlasnie w 12tyg i 2dniu a Tobie jaka data w takim razie wyszla tez 22?
jak patrze na Twoj suwaczek z usg to tez jestem wlasnie w 12tyg i 2dniu a Tobie jaka data w takim razie wyszla tez 22?
H
Harsharani
Gość
Cornelka, mi wychodzi z ostatniej @ 22 luty ALe na pierwszym usg powiedzieli mi, ze niemozliwe... no i mialam dlugie cykle.. wiec w koncu wyszlo miedzy 26 a 3 marca.. Dowiem sie 27.08 na usg
(nic nie mam przeciwko 22 lutemu, bo to po pierwsze moje imieniny, a po drugie... najfajniejsze harcerskie swieto hhahaha)
(nic nie mam przeciwko 22 lutemu, bo to po pierwsze moje imieniny, a po drugie... najfajniejsze harcerskie swieto hhahaha)
Hej dziewczyny ja jestem już po kolejnej wizycie i kolejnym Usg
Szkrab nr.1 ma CRL 5,16, NT 1,5, 12tc, serducho 166/min
Szkrab nr.2 ma CRL 5,20 NT 1,4, 12tc.3d, serducho 162/min
Średni termin porodu 25.02.2011
To było pierwsze Usg z moim mężem który stał jak wryty przez ok 15 min.trwania badania. Skarbki machały do niego nóżkami i rączkami.....wypadało zrobić mojemu M zdjęcie- taka miał minę. Potem przez ok 30 min nawet się nie odzywał w takim był szoku- a jego odp. na to czy zamierza coś powiedzieć byłoiewrszy raz cos takiego widziałem, jestem w szoku. Tak bardzo to przezył- teraz sie usmiecha i chodzi dumny jak paw
Szkrab nr.1 ma CRL 5,16, NT 1,5, 12tc, serducho 166/min
Szkrab nr.2 ma CRL 5,20 NT 1,4, 12tc.3d, serducho 162/min
Średni termin porodu 25.02.2011
To było pierwsze Usg z moim mężem który stał jak wryty przez ok 15 min.trwania badania. Skarbki machały do niego nóżkami i rączkami.....wypadało zrobić mojemu M zdjęcie- taka miał minę. Potem przez ok 30 min nawet się nie odzywał w takim był szoku- a jego odp. na to czy zamierza coś powiedzieć byłoiewrszy raz cos takiego widziałem, jestem w szoku. Tak bardzo to przezył- teraz sie usmiecha i chodzi dumny jak paw
Wzruszyłam się.. chlip.. za półtora tygodnia mojego małża też czeka to przeżycie, a on strasznie emocjonalny jest.. ciekawa jestem jego reakcji ;P
Twojemu się wcale nie dziwię, w końcu zobaczył dwa ludki na ekranie, to już w ogóle extreme
Cornellka, Harsharani, Milutek ja mam 2 marca termin, ale zobaczymy co gin powie przy następbym usg, może też okaże się luty hihi
Massssssakra laski, mam wszystkie okna otwarte, łącznie z balkonem i nie ma czym oddychać, a Fredzik bidulek rozpłaszcza się z jękiem na podłodze w poszukiwaniu ochłody.. Ciągle dolewam mu wody do miski, ale jak tak dalej pójdzie to mi w nocy całe mieszkanie zasika.. Bo on mały jest, niecałe 5 miesięcy, więc jeszcze się uczy o co chodzi ze spacerami
Twojemu się wcale nie dziwię, w końcu zobaczył dwa ludki na ekranie, to już w ogóle extreme
Cornellka, Harsharani, Milutek ja mam 2 marca termin, ale zobaczymy co gin powie przy następbym usg, może też okaże się luty hihi
Massssssakra laski, mam wszystkie okna otwarte, łącznie z balkonem i nie ma czym oddychać, a Fredzik bidulek rozpłaszcza się z jękiem na podłodze w poszukiwaniu ochłody.. Ciągle dolewam mu wody do miski, ale jak tak dalej pójdzie to mi w nocy całe mieszkanie zasika.. Bo on mały jest, niecałe 5 miesięcy, więc jeszcze się uczy o co chodzi ze spacerami
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mój jak zobaczył Gabi na usg miał łzy w oczach a za każdym razem kiedy słyszał serduszko (nawet w 41 tyg na ktg) prawie że płakał) Przez całą ciąze chodził dumny nawet jak 2 pawie))) a teraz Gabi jest córeczką tatusia
DLATEGO CHCE SNAAAAAAAA!!!!!
Milutek GRATULUJE DORODNEJ PARKI)
DLATEGO CHCE SNAAAAAAAA!!!!!
Milutek GRATULUJE DORODNEJ PARKI)
reklama
Milutek super ze jestescie juz po,ja tez jestem ciekawa reakcji mojego m,usg w poniedziałek,meza zabieram ze soba i mam nadzieje ze ginek pozwoli na jego obecnosc.
Malina u mnie tez duchota i pies ma jezor do ziemi wywalony ,prztgotuj sobie kilka szmat koło łózka co bys nie wdepła w nocy w kałuze
Malina u mnie tez duchota i pies ma jezor do ziemi wywalony ,prztgotuj sobie kilka szmat koło łózka co bys nie wdepła w nocy w kałuze