reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Miluś - rośne rośnie, waga 2100 g, ułożony główką w dół, po lewej stronie plecki i dupka, a po prawej wszystkie możliwe kończyny;) a ruchliwy się zrobił taki, że potrafi już nawet lapka przesunąć z kolan jak mu przeszkadza;) zuch mężczyzna mamusi;)

reklama
Miluś - rośne rośnie, waga 2100 g, ułożony główką w dół, po lewej stronie plecki i dupka, a po prawej wszystkie możliwe kończyny;) a ruchliwy się zrobił taki, że potrafi już nawet lapka przesunąć z kolan jak mu przeszkadza;) zuch mężczyzna mamusi;)
ale się super czuta takie relacje i wiesci- az mi serducho mięknie- oby tak dalej wszystko było oki:)

Kurcze, Cat, ja nie wiem co Ciebie Ci lekarze tak nie oszczedzaja... Zdaj sie na Roszkowskiego, tak jak Vetka napisala. Ja bede trzymac kciuki, zeby wszystko sie dobrze ukladalo, a za teksty, ze bedziesz zla mama... Kurna! Juz jestes mama, juz sie martwisz, juz jezdzisz po lekarzach, juz sie starasz...No o czyms to swiadczy, prawda???? :>

Cat - dokładnie ... zrób wszytsko żeby usg zrobił ci ten drugi lekarz. a do tego czasu postaraj się aż tak bardzo nie stresować. Ta główka nie musi wskazywać na nic złego- znam dużo osób których dzieci po prostu rodziły się z dużymi główkami i nie było to nic złego. No i słuchaj się Vetki:-) ona wie co mówi:-)

Catkochana nie martw się, mi też tak wymiary pokazywały ostatnio wszystko na 29tydz a głowka na 32gi i tak się zdarza dosyć często ale poziej się wszytsko się jakoś wyrównuje, większość moich kolezanek urodziło dzieci z ciut większą głowką a tak na prawde to tylko wymiary USG a nic nie widać zeby coś było nie tak i są zdrowe jak rybka ;):-)

Petusia cudne wieści i oby tak dalejjj :*:tak:

duża głowa - mądra głowa :-D
Te ich standardy powinny mieć jakiś szerszy zakres. Dzieci coraz częściej rodzą się większe. Zwykle syn jest wyższy od ojca, itd. To się zmienia z pokolenia na pokolenie. Ewoluujemy na sterydowym jedzeniu...

Buziaczek..widzę doszkolona po wizycie! Cieszę się ,że same dobre wieści!!;-)

Cat...nie wiem co mam Ci kochana powiedzieć, po prostu mam nadzieję ,że wszystko lada moment się wyjaśni i będzie dobrze!!;*

Pestusia...ooooogromniaste gratki i cieszę się razem z Tobą!!:-)

reklama
Cześć Mamusie

Jurtro mam wizytę i USG , i muszę stwierdzić,że się boję czy wsztstko jest ok ... Poza tym ciągle mnie coś boli, ciągnie nie mogę znaleźć wygodnej pozycji,nie mogę spać, a tu jeszce dwa miesiące ,,turlania"

Do góry