reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Miluś - rośne rośnie, waga 2100 g, ułożony główką w dół, po lewej stronie plecki i dupka, a po prawej wszystkie możliwe kończyny;) a ruchliwy się zrobił taki, że potrafi już nawet lapka przesunąć z kolan jak mu przeszkadza;) zuch mężczyzna mamusi;)

reklama
Miluś - rośne rośnie, waga 2100 g, ułożony główką w dół, po lewej stronie plecki i dupka, a po prawej wszystkie możliwe kończyny;) a ruchliwy się zrobił taki, że potrafi już nawet lapka przesunąć z kolan jak mu przeszkadza;) zuch mężczyzna mamusi;)
ale się super czuta takie relacje i wiesci- az mi serducho mięknie- oby tak dalej wszystko było oki:)

Kurcze, Cat, ja nie wiem co Ciebie Ci lekarze tak nie oszczedzaja... Zdaj sie na Roszkowskiego, tak jak Vetka napisala. Ja bede trzymac kciuki, zeby wszystko sie dobrze ukladalo, a za teksty, ze bedziesz zla mama... Kurna! Juz jestes mama, juz sie martwisz, juz jezdzisz po lekarzach, juz sie starasz...No o czyms to swiadczy, prawda???? :>

Cat - dokładnie ... zrób wszytsko żeby usg zrobił ci ten drugi lekarz. a do tego czasu postaraj się aż tak bardzo nie stresować. Ta główka nie musi wskazywać na nic złego- znam dużo osób których dzieci po prostu rodziły się z dużymi główkami i nie było to nic złego. No i słuchaj się Vetki:-) ona wie co mówi:-)

Catkochana nie martw się, mi też tak wymiary pokazywały ostatnio wszystko na 29tydz a głowka na 32gi i tak się zdarza dosyć często ale poziej się wszytsko się jakoś wyrównuje, większość moich kolezanek urodziło dzieci z ciut większą głowką a tak na prawde to tylko wymiary USG a nic nie widać zeby coś było nie tak i są zdrowe jak rybka ;):-)

Petusia cudne wieści i oby tak dalejjj :*:tak:

duża głowa - mądra głowa :-D
Te ich standardy powinny mieć jakiś szerszy zakres. Dzieci coraz częściej rodzą się większe. Zwykle syn jest wyższy od ojca, itd. To się zmienia z pokolenia na pokolenie. Ewoluujemy na sterydowym jedzeniu...

Buziaczek..widzę doszkolona po wizycie! Cieszę się ,że same dobre wieści!!;-)

Cat...nie wiem co mam Ci kochana powiedzieć, po prostu mam nadzieję ,że wszystko lada moment się wyjaśni i będzie dobrze!!;*

Pestusia...ooooogromniaste gratki i cieszę się razem z Tobą!!:-)

reklama
Cześć Mamusie

Jurtro mam wizytę i USG , i muszę stwierdzić,że się boję czy wsztstko jest ok ... Poza tym ciągle mnie coś boli, ciągnie nie mogę znaleźć wygodnej pozycji,nie mogę spać, a tu jeszce dwa miesiące ,,turlania"

Do góry