reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Doczytuje Was tez i tutaj :)

pisalyscie o KTG- ja mialam robione miesiac temu, jak trafilam do szpitala bo mialam potworny bol w podbrzuszu, prawie chodzic nie moglam. Okazalo sie, ze wszystko ok, i takie bole moga mi towarzyszyc juz do konca ciazy... No i niestety sie to potwierdzilo, bo srednio 3-4 razy w tygodniu sie pojawiaja ale na szczescie mijaja po kilku minutach..

U ginka bylam 2 tyg temu na usg 4D i maluch rosnie zdrowo.. jest 2.5 tyg wiekszy, waga byla 1670, nie pamietam wzrostu, ale lekarz stwierdzil ze jest dlugi.. Nic mi niestety nie powiedzial, czy termin sie przesunal z 13 marca, czy nie..
Na razie mam wizyte w szpitalu 27 stycznia, zeby zalozyc karte i porobic wszystkie badania... Kolejna wizyta u gina dopiero 12 lutego.. Mam nadzieje, ze do tej pory jeszcze maly wytrzyma, bo sie juz rozpycha niemilosiernie.... :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Koncia hmmm u mnie mleko nie podziałało,na poczatku piłam szklanke co wieczor tak mi smakowało a teraz kilka razy w tyg np kakao albo z płatkami a dzidziol zawsze mniejszy o jakies 10dni:(

Maggy- to fajnie ze dzidzia zdrowo rośnie:) tam z tym terminem przesuwanym nie ma co przesadzać bo jak jest termin z OM to on jest punktem zaczepnym- no chyba ze miałam problemy z owulacja albo miałaś nieregularne miesiączki. Co najwyżej urodzisz większą dzidzie:):)

Dziewczyny co może oznaczać, jak np. dzidziuś ma dobrą wagę i wszystko tylko brzuszek ma mniejszy niż powinien mieć. Lekarz mi tak powiedział, ale nie wiem co to może znaczyć. Powiedział, żebym się nie martwiła. Miała tak któraś z was?

MILUTEK- mam nadzieje, ze urodze bo sie obawiam cc :) chociaz jak to lekarz mi powiedzial: samo weszlo to i samo wyjdzie :)

PINKA- u mnie tez duzy... nawet za duzy, ale lekarz juz mi od poczatku mowil, zebym slodyczy nie jadla.. moze sie jeszcze wszystko do konca ciazy zmieni..

Maggy- dobre podejście gina jeśli nie chcesz rodzic przez cc- mam nadzieje ze tak będzie jak chcesz:);-)

Ancia- spokojnie ja tez nieraz coś takiego zauwazylam ze np.brzuszek wychodzil na 30 tydz.a główka np.na 32 ale ani razu gin mi nie mówił ze to coś złego. Ja to sobie tłumacze ze może być tak ze będziemy mieć chudziutkie dzieciaczki:):)

samo weszlo to i samo wyjdzie - hahaha:-) oby tak szybko wyszło jak weszło :-)

ale jak to położna w szkole rodzenia powiedziała... słońce nigdy nie wschodzi dwa razy nad rodzącą:-)

reklama
hahaah FUTRZAKOWA :D tez dobre z tym sloncem :) no juz sobie to wszystko wyobrazam :d mamma mia....w polowie stycznia albo pod koniec mamy zaczac szkole rodzenia... tutaj to robia expressowo, bo w sumie tylko 4h :) ale dobre i to....
kupilam sobie tez taka wielka pilke do cwiczen, bo podobno trzeba miec mocne miesnie ud :) no i cwicze :D zobaczymy jakie beda rezultaty :D

Do góry