reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Vetka- dla mnie to i tak czarna magia. Pamietam jak w poprzedniej ciazy mowila - tu glowka tu raczka tu nozka... i tak kosmos dla mnie:-D

reklama
fifronka - super że z cukrem wyszło dobrze :-)

marcia
- gratulacje dobrych wyników! rewelacja!

buziaczek
- jak dobrze że dzidzia zdowa i bryka jak szalona:-D

katjuszka
- super że natka zdowa no i że z tą szyjką wszystko dobrze:-D no i jaka już z Natki duża pannica:-D

koncia - jak dobrze że wszystko dobrze:-) a czy termin z OM jest ważniejszy to chyba niekoniecznie:-) i tak na prawdę okaże się w praniu :-)

Zuza
- spokojnie:-D w 9 miesiącu zazwyczaj juz się nie przybiera na wadze:-D chyba że opuchlizna/woda w organiźmie... a 5kg od 1 grudnia to na prawdę słuszny przyrost wagi :-D

Cat B
- nie martw się ... najważniejsze że dzidzia zdrowa... tp wyszedł wcześniejszy pewnie dlatego że dzidzia już duża... ale torbę do szpitala warto spakować wcześniej niż zamierzałaś:-) pewnie wszystko okaże się na dniach/tygodniach... co do tej makroskomii... ale z mojej ogólnej wiedzy to chyba nie zagraża niczemu gdy jest się pod obserwacją?

Agnes - przytulam :* nie martw się tak bardzo... do marca zostało już tak niewiele czasu... :-)

miluś - gratulacje że dziewczynki takie duże i zdrowe:-D

rozczochraczek
- oby okazało się że lekarze postawili prawidłową "diagnozę" ... i w atkim razie życzę powodzenia przy następnym staraniu i ciąży! Jestem dobrych myśli!

ona
- spokojnie...czasem się dzieci obracają przed samym porodem...

ostatnio w gazecie wyczytałam że lekarz może poprzez naciskanie brzucha postarać się obrócić dzidzię...słyszałyście o tym?

ale to musi bolec... chyba bym wolała cc;)
a ponoc czasem lekarz rzuca sie na brzuch przy porodzie zeby szybciej wypchnac dziecko;)

reklama
a udalo mu sie obrocic dziecko czy nie? Bo az mnie brzuch bolal jak patrzylam na to gnieceniei niedoogladalam :)
'Wiec synek tak, albo sam sie obrocisz, albo cc. Mamusia nie da cie tak dusic, a po porodzie tatus bedzie sie i mamusia i toba opiekowal :)'

Do góry