reklama
futrzakowa
yea! to ja!
stwierdziłam już, że jednak chcę tą niespodziankę najwyżej sukienki pokupię później
nie ma co narzekać na takie niespodzianki
Zuza- takie badania mozna robic w kazdym momencie ciąży i ejsli lekarz ma ku temu powody lepiej je zrobic...moze chce Cie miec pod kontrola bo ciąza wysoka. hmm
WSKAZANIA DO WYKONANIA BADANIA
[FONT=Arial CE, Arial, Helvetica, Helvetica CE][SIZE=-1]Badanie powinno być wykonywane u wszystkich kobiet - zarówno Rh dodatnich Rh (+), jak i Rh ujemnych Rh (-):
[/SIZE][/FONT]
Scarletka super ze u Was wszystko dobrze a dzidzia faktycznie zdrowo rośnie
WSKAZANIA DO WYKONANIA BADANIA
[FONT=Arial CE, Arial, Helvetica, Helvetica CE][SIZE=-1]Badanie powinno być wykonywane u wszystkich kobiet - zarówno Rh dodatnich Rh (+), jak i Rh ujemnych Rh (-):
- jeżeli przeciwciała zostaną wykryte - należy określić rodzaj i miano przeciwciał oraz regularnie kontrolować ich poziom zgodnie z zaleceniami lekarza prowadzącego, zwykle co 4 tygodnie;
- jeżeli przeciwciała nie zostaną wykryte - należy wykonać ponowną kontrolę między 28 a 30 tygodniem ciąży.
[/SIZE][/FONT]
Scarletka super ze u Was wszystko dobrze a dzidzia faktycznie zdrowo rośnie
magdzior1985
Fanka BB :)
Scarletka - najważniejsze, że z maluszkiem wszystko ok, a co do płci to przekonacie się w swoim czasie;-)
Zadowolona jestem również, że nie kazał mi powtarzać tej krzywej cukrowej, której nie przetrzymałam:-) stwierdził, że jak zrobię krzywą cukrową 2 godziny po jedzeniu bez picia czegokolwiek, to wystarczy ufffffffffffff
Druga wizyta dzisiaj zaliczona Dziewczynki od zeszłego czwartku przybralyz wagi 1295g i 1309g do 1529g i 1485g Rosna moje kruszynki w tempie ekspresowyma mama jest coraz bardziej dumna.
Morfologia sie nam mocno poprawiła i czuje sie spokojniejsza:-)
Morfologia sie nam mocno poprawiła i czuje sie spokojniejsza:-)
futrzakowa
yea! to ja!
no mi lekarz właśnie mówił że od 30tyg morfologia powinna się polepszać:-)
a dziewczynki jak na drożdżach rosną:-) super:-)
a dziewczynki jak na drożdżach rosną:-) super:-)
reklama