reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Futrzaczkuuu kurka wodnaaa nie mogłam sie napatrzeć z moim M na zdjęcia Twojego Skarba ;))) Piękne i ciesze sie ze wsio oki ;))))))

Martita gratuluje dobrych wieści o syneczkuuu ;)))

Dziewczyny mam problem, dostałam od swojej gin skierowanie na badanie, standardowe jak co wizytę oraz jakieś przeciwciała, ale nie mogę się rozczytać na tym skierowaniu, czy wy też miałyście jakoś w tym czasie takie wyniki do zrobienia??? jeśli się nie rozczytam, będę musiała do niej zadzwonić i zapytać.....

ja również po wizycie u ginka. mam same dobre wieści:-) Łożysko się podniosło, dzidziuś ułożył się główką w dół, zagrożenia żadnego nie ma. Maluszek rośnie szybciej jak na ten tydzień ciąży, termin porodu z 20 marca przesunął się na 13 marca. Jest ponoć długi i duży:-D waży już 1030g. podczas usg popijał sobie słodkie wody płodowe:tak:
a co do płci, to u nas jednak chyba do samego końca będzie niespodzianka, bo najpierw ginek stwierdził, że dziewczynka, a kiedy moją minę zobaczył spytał: a nie to miało być? :-D ja na to, że wcześniej był chłopiec. Zaczął podglądać maluszka kolejny raz i znowu przyznał: jednak chłopak:baffled: ale po takich zmiennych zapewnieniach chyba muszę się szykować, że Bartusiowi po porodzie mogą zniknąć jajka:-p koniec kupowania ciuszków typowo na chłopca..

Skarletka - suuper że wszystko dobrze:-) no i kolejna marcóweczka z ponad kilogramowym dzieciaczkiem:-) a z tą płcią to niezła zabawa widzę:-) może warto na jakieś 3d się wybrać? :-)

reklama
Do góry