reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

No nieźle Góralko nasza :* Czyli nosisz już jakieś 2600 w dwóch porcjach ;) To musi już być wyzwanie ;)
Cały czas ściskam za Ciebie kciuki, obyś turlała się jak najdłużej :* a Jaśko za swoje kumpelki, żeby rosły jak na drożdżach :D

reklama
Hahahaha już się wyrywa, cała prawa strona mi faluje, ale jak chce go nagrać to cisza ;) Chyba kolędy mu się podobają, bo słuchamy rmfki świątecznej ;)

Milusia o rety ale duże dziewuszki a jakie kochane już są napewno, a doktor może i troskliwy ale co on zbaraniał kłaść Cie do szpitala jak wszystko ok?! w razie w zawsze możesz podjechać a tak tylko niepotrzebny stres.

Ja myślę ze on może chce mieć podkładkę do zusu!???????? Hmmmmm
Bo w sumie powiedział ze dobrze 3 razy mieć pobyt w szpitalu zaliczony a ja mu mówię- to ja już wykończyłam swój limit. Mial zdziwiona minę i chyba tylko dlatego mi odpuści do nowego roku...choć ja liczę ze się mu jeszcze zapomni:)

Miluś trzymaj się ,,w kupie jak najdłużej" ,żeby małe rosły w masę i siłę. Ja ciąglę myślę ,czy moja Hania prowidłowo rośnie itp. odnośnie szpitala to normalne ,że jak nie musisz to nie chcesz iść , a lekarz może rzecywiście się asekuruje.

Miluś super wieści! no i najważniejsze że księżniczki mają się dobrze:-) i jakie "równiutkie" są:-) wprost wszystko idealnie:-) ale powiedz mi kochana....masz już +15 a oni mówią że brzuch mały? :-D ojej... koniecznie musisz zrobić zdjęcie przed rozpakowaniem... :-)

to i ja się melduję
Miluś - gratki!!

my też po wizycie u gina, usg tym razem nie było, badał mi tylko szyjkę macicy i słuchaliśmy serducha. Wszystko okej tylko twardnieje mi macica co świadczy o skurczach, mam więcej odpoczywać i magnez podniósł z 2 dziennie na 8 dziennie :-o

reklama
Do góry