reklama
barbra - ja też miałam twardnienie brzuszka, dostałam od lekarza nakaz odpoczywania brania magnezu 3x1 i nospy forte 3x1 cały czas.. sprawdzał szyjke, nic złego się z nią nie działo, za tydzień mam wizyte, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze z szyjką i w ogóle.. brzuszek po lekach juz nie twardnieje, więc leki dają radę, ale prawdopodobnie będę je już brała do końca ciąży.
rozczochrana - to straszne, nie wiem co napisać, żadne słowa nie oddadzą tego..
rozczochrana - to straszne, nie wiem co napisać, żadne słowa nie oddadzą tego..
Ola ja łapie klatki z filmu który mam, ale nie to jest najważniejsze w badaniu usg, ważne by dr pomierzył i ocenił to co powinien. A jakość zdjęć zależy głównie od jakości sprzetu, ja chodzę specjalnie na usg do innego lekarza niz mój prowadzący, który robi wyłącznie usgVetuś mała slicznotka a jaka słodziudka ta stopka zazdrocze Wam takich fajnych fotek,ja mam ''snieg'' albo poprostu kiepska wyobraznie
cliford
Fanka BB :)
A ja jutro idę zrobić wyniki ( w tym glukozę 50 ) bo w piątek wizyta :-)
Milutek...cieszę się ,że glukoza wyszła oki ;-) i że wizyta przebiegła prawidłowo - bardzo się cieszę i tak trzymaj!:-)
Kasienka...no to gratuluję kolejnej córci!!:-)
Anabell...no to nic tylko się cieszyć z tak dobrych informacji!! ;-) oby tak dalej!!
Lokata...przepisał Ci ginek dobre leki więc na pewno pomogą, ale fakt takie uroki ciąży ;-) ja na początku też to przeszłam -ale to dlatego ,że mój M. brał antybiotyk.
Truskawka...gratuluję SYNA!!
Katjuszka...super wieści!! No i córeczka na 99% :-) moje gratki!!
Rozczochrana..nie wiem co powiedzieć...chyba najlepiej nic...jesteśmy obok Ciebie !!:--(
Milutek...cieszę się ,że glukoza wyszła oki ;-) i że wizyta przebiegła prawidłowo - bardzo się cieszę i tak trzymaj!:-)
Kasienka...no to gratuluję kolejnej córci!!:-)
Anabell...no to nic tylko się cieszyć z tak dobrych informacji!! ;-) oby tak dalej!!
Lokata...przepisał Ci ginek dobre leki więc na pewno pomogą, ale fakt takie uroki ciąży ;-) ja na początku też to przeszłam -ale to dlatego ,że mój M. brał antybiotyk.
Truskawka...gratuluję SYNA!!
Katjuszka...super wieści!! No i córeczka na 99% :-) moje gratki!!
Rozczochrana..nie wiem co powiedzieć...chyba najlepiej nic...jesteśmy obok Ciebie !!:--(
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
vetka o korcze jak stopka naszego maluszka na usg-- piekna! cholercia ja to juz zapominam j polski z tej anglii bo nie pamietam jak sie pisze KURCZE czy korcze??