reklama
To ja się pochwalę, że byłam dzis na teście glukozowym 75g. Wziełam ze soba cytrynkę i nie było źle. Najgorsze dla mnie to to, że na czczo, bo zanim dojechałam do poradni, to już glodna byłam okrutnie. Wyniki i wizyta u diabetologa we wtorek.
Dziewczyny, a tym co były u lekarzy - gratuluję dobrych wyników i córeczek
Dziewczyny, a tym co były u lekarzy - gratuluję dobrych wyników i córeczek
Też mam łożysko z przodu. Zaniepokojona spytałam mojego gin czy to źle. On na to odpowiedział żartując, że w domu szafa może być na jednej lub na innej ścianie byle by nie była wywrócona na podłogę - tak samo jest z łożyskiem ;-)
A wiec ja po wizycie - wyniki jak najbardziej ok glukoza ok łozysko mam na tylnej ścianie a mały za to dzisiaj ganial sie z połozna po brzuchu i nie dawal sobie zmierzyc tętna ale w końcu go położna przydybała no i nastepna wizyta za miesiac na poczatku stycznia usg i kolejna wizyta w polowie stycznia Pani ginka bardzo zadowolona
lokata
Fanka BB :)
No i po wizycie ... dziś tylko badanie fizykalne ... wynik krzywej cukrowej ok ale niestety
po raz kolejny w ciąży dokucza mi grzybica :-( Dostałam recepte na Gynazol i Clotrimazolum dopochwowo mam nadzieje że pomoże i nie będzie więcej nawrotów ... chociaż dr stwierdził że taki urok ciąży
po raz kolejny w ciąży dokucza mi grzybica :-( Dostałam recepte na Gynazol i Clotrimazolum dopochwowo mam nadzieje że pomoże i nie będzie więcej nawrotów ... chociaż dr stwierdził że taki urok ciąży
truskawkaM
Zaangażowana w BB
jetsem po wizycie u pana doktora i po usg dzidzius ma sie dobrze, wywija w brzuszku rózne wygibasy co juz widać, nie tylko czuć wszystkie parametry ma w normie i pokazał dziś na usg siusiaka wiec będzie synus
ana gratuluje
lokata wszystko będzie dobrze ja na pocztaku ciązy miałam jakies zapaleńsko ktore niechciało odejsc, ale sie unormowalo w koncu
ana gratuluje
lokata wszystko będzie dobrze ja na pocztaku ciązy miałam jakies zapaleńsko ktore niechciało odejsc, ale sie unormowalo w koncu
My już w domku- u lekarza wszystko ok. Mamy teraz 12+. Macica i szyjka w porządku. Cieszy mnie to ze wyleczyłam sie z infekcji:-):-):-) Usg było szybciutkie- maluszki się strasznie wierciły i miały się w porządku
Anabella, Truskawka- ciesze sie ze wszystko jest u Was i dzidziusiów oki
Lokata- głowa do góry ja tez miałam infekcje i za pierwszym razem ja wyleczyłam
Anabella, Truskawka- ciesze sie ze wszystko jest u Was i dzidziusiów oki
Lokata- głowa do góry ja tez miałam infekcje i za pierwszym razem ja wyleczyłam
reklama