reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Widzę dziewczyny, że niektóre z Was walczą z anemią. ja też walczę, biorę żelazo 2 x 1 .. wczoraj robiłam morfologie znowu, zobaczymy, czy od 16ty. cos się poprawiło. dodatkowo robiłam glukoze po obciążeniu - mi tam smakowała nawet ;)
dodatkowo biore magnez 3x1 i no-spe 3x1 bo mi brzuszek twardniał :(

reklama
Kasienka 77 ...........Mi na USG ostatnio wyszło cytuje:łóżysko sciana tylnia typu I bez cech ablacji o ile dobrze rozczytałam czt to dobre położenie łóżyska bo widze że ty masz inaczej ??

kasienka77 gratuluję zdrowej córeczki:-) no to będą dwie księżniczki - tak jak u nas:tak:
Patik mamy Olę ,a ma być Hania:-)
Kasienka 77 ...........Mi na USG ostatnio wyszło cytuje:łóżysko sciana tylnia typu I bez cech ablacji o ile dobrze rozczytałam czt to dobre położenie łóżyska bo widze że ty masz inaczej ??

Agii podobno najważniesze ,aby nie było przodujące. Gdy jest z przodu ruchy w tym miejscu są mniej odczuwalne.

Ostatnia edycja:
Witam Kochane ...
ja ide dziś na wizytę i przed odbieram wyniki z krzywej cukrowej ... ehh aż się boję :eek:
Relacje będą później ...

Widze ze nie tylko ja mam dzisiaj wizytę:) fajnie:)
Zdam relacje dopiero pod wieczór. Wizyta o 15 ale wcześniej jadę do siorki na kawkę:)
buźka

Kasienka gratulację córeczki :-) pewnie starsza córcia się cieszy, ze będzie miała siostrzyczke :happy2:

Powodzenia na dzisiejszych wizytach marcóweczki :-) my dopiero w poniedziałek na kontrolne usg, już nie mogę się doczekać :happy2:

reklama
VETKA i Kasienka77

KOBIETY KROLUJA!! ;-)
Wazne ze obie babeczki sa zdrowe i silne!

Kobitki- ja tez mam lozysko na przedniej scianie- ale napisal lekarz ze nie ma zagrozenia przodujacym...w sumie niewypytalam co to moze znaczyc...chyba jest ok skoro nieskomentowal

Do góry