reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Widzę dziewczyny, że niektóre z Was walczą z anemią. ja też walczę, biorę żelazo 2 x 1 .. wczoraj robiłam morfologie znowu, zobaczymy, czy od 16ty. cos się poprawiło. dodatkowo robiłam glukoze po obciążeniu - mi tam smakowała nawet ;)
dodatkowo biore magnez 3x1 i no-spe 3x1 bo mi brzuszek twardniał :(

reklama
Kasienka 77 ...........Mi na USG ostatnio wyszło cytuje:łóżysko sciana tylnia typu I bez cech ablacji o ile dobrze rozczytałam czt to dobre położenie łóżyska bo widze że ty masz inaczej ??

kasienka77 gratuluję zdrowej córeczki:-) no to będą dwie księżniczki - tak jak u nas:tak:
Patik mamy Olę ,a ma być Hania:-)
Kasienka 77 ...........Mi na USG ostatnio wyszło cytuje:łóżysko sciana tylnia typu I bez cech ablacji o ile dobrze rozczytałam czt to dobre położenie łóżyska bo widze że ty masz inaczej ??

Agii podobno najważniesze ,aby nie było przodujące. Gdy jest z przodu ruchy w tym miejscu są mniej odczuwalne.

Ostatnia edycja:
Witam Kochane ...
ja ide dziś na wizytę i przed odbieram wyniki z krzywej cukrowej ... ehh aż się boję :eek:
Relacje będą później ...

Widze ze nie tylko ja mam dzisiaj wizytę:) fajnie:)
Zdam relacje dopiero pod wieczór. Wizyta o 15 ale wcześniej jadę do siorki na kawkę:)
buźka

Kasienka gratulację córeczki :-) pewnie starsza córcia się cieszy, ze będzie miała siostrzyczke :happy2:

Powodzenia na dzisiejszych wizytach marcóweczki :-) my dopiero w poniedziałek na kontrolne usg, już nie mogę się doczekać :happy2:

reklama
VETKA i Kasienka77

KOBIETY KROLUJA!! ;-)
Wazne ze obie babeczki sa zdrowe i silne!

Kobitki- ja tez mam lozysko na przedniej scianie- ale napisal lekarz ze nie ma zagrozenia przodujacym...w sumie niewypytalam co to moze znaczyc...chyba jest ok skoro nieskomentowal

Do góry