reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Ale wysyp wieści po wizytach! Cieszę się, że ze wszystkimi dzidziusiami nadal wszystko w porządku! A tobie, lokata, zyczę, żebyś juz ostatni raz musiala się męczyć z tą paskudną infekcją

lokata ......... nie zazdroszcze ja w ciąży mam nawroty co miesiąc stosuje tylko Clotrimazolum jak tylko coś poczuje i na szczeście przechodzi ale i tak jest to nie przyjemne :) Mam nadzieję że ci szybko pomoże :) trzymaj się :)

Ja też po wizycie, łożysko się podniosło (ufff!), szyjka w porządku, Natalka już prawie na 100% jest Natalką (Pan Doktor pokazywał M fasolkę na ekranie ;-) ) i tak jak myślałam obróciła się do góry nogami :-)

Dziewczyny gratuluję i Wam dobrych wieści! :-)

reklama
No i po wizycie ... dziś tylko badanie fizykalne ... wynik krzywej cukrowej ok ale niestety
po raz kolejny w ciąży dokucza mi grzybica :-( Dostałam recepte na Gynazol i Clotrimazolum dopochwowo mam nadzieje że pomoże i nie będzie więcej nawrotów ... chociaż dr stwierdził że taki urok ciąży :eek:

Lokata no to witaj w klubie, ja też ciągle leczę tą grzybicę :-( już straciłam rachubę czy to 5 czy 7 raz, biorę tabletki i po tygodniu to samo, mąż też się leczy i nic, wczoraj to już miałam załamanie nerwowe z powodu tej infekcji, pół dnia przepłakałam :-(

Dziewczyny gratuluję pozytywnych wieści, tak trzymać :)

Do góry