reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Pinka, MaLea - gratuluję na niebiesko!!!

I ja też muszę wziąć się za zdrowsze odżywianie, tym bardziej, że poza kwasem OMEGA3 z DHA nie daję rady brać regularnych witamin, bo mam po nich straszne mdłości.

Gratulacje wszystkim szczęściarom!! :-)
ja też miałam, wczoraj wizytę, póki co Natalka jest nadal Natalką :-), waży 405g, jak zwykle na badaniu odstawiała balety jakby chciała się pochwalić swoimi nowymi umiejętnościami -
mama! patrz jak umiem ssać kciuk!! tata! patrz jak się bawię pępowiną!! :-):-):-)

łożysko mam nadal trochę za nisko ale bez jakiejś tragedii, powinno się jeszcze podnieść, nieznaczne ślady estrogenu w cytologii nie są zbyt dobre ale też nie ma dramatu, mam po prostu nadal brać duphaston. Za dwa tygodnie krzywa cukrowa :baffled:

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj odebrałam wyniki (morf. i mocz). Jak na razie jeszcze w normie, ale zaczęły spadać i sa przy dolnej granicy. No ale nie jest źle. We wtorek do lekarza - zobaczymy, co powie na to.

MaLea gratuluję chłopaka !!!
Pinka cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku :-)
Kajtusza super, że Natalka nie zmieniła płci :-) może ona baletnicą w przyszłości zostanie
Milutek cudo zdjęcie i najważniejsze, że królewny mają się dobrze :happy:
Fifronka dobrze, że wyniki w normie :-)

a ja dzisiaj mam wizytę o 16, bo znowu mi się infekcja przyplątała :confused2:, mam dość tych infekcji:wściekła/y:

Witam Kochane!
Wszystkim gratuluję dobrych wieści :)

Ja też byłam wczoraj na wizycie ... morfologia ok, no i najważniejsze że w moczu nie ma białka. Nooo i -2kg w 3tygodnie :/
Dostałam też skierowanie na krzywą cukrową, bleee :/
We wtorek ide na USG połówkowe.

malea gratuluje drugiego synusia :)

pinka, milutek,katjusza gratuluje dobrych wiesci

mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam?

moje polowkowe dopiero 11.11. wiec jeszcze poczekam ::)
a badania (mocz, wszystkie na krew) mialam az 1 raz robione :-D i wyniki to sobie zobacze jak dostane karte ciazy do reki na polowkowym :-D (no ale to norma tutaj....)

Dzien dobry mamusie:-D:-D
Z braku czasu wpadlam tylko pochwalic sie, ze oczekujemy SYNKA:-D:-D Bylam wczoraj z moim na badaniu 4D w Chorzowie...Polecam!! Dzidzius zdrowy i wszystko idealnie jest:-):-) Gratuluje wszystkim mamusiom Dziewczynek oraz Chlopcow...:*:*
A jutro z moim zalozymy zlote obraczki na paluszki:-):-) stres jak nic....i resztki zalatwiania:-):-)
MILEGO DNIA ZYCZE:*:-):-)

reklama
nikusiazory ... jutrzejszy dzień na pewno będzie przepiękny ... sama niedawno go przeżywałam i podobnie jak Ty bałam sie okropnie, jednak w praktyce wszystko poszło ok.

Do góry