reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Witam wszystkie, jak widzę bardzo zadomowione i obeznane w temacie, przyszłe Marcowe mamy!

Głównie czytam, co piszecie, nigdy sama nie pisałam. To teraz pomyślałam, że dam znać że też mam termin w marcu a we wtorek byłam na usg 3D/4D. Szczerze mówiąc naprawdę marzyłam, żeby była dziewczynka i... na 90% będzie to dziewczynka. Moja fasolka przeciągle ziewała podczas badania, była chyba znudzona albo wyraźnie śpiąca (ok. 19:00) i mimo że się nie ruszała specjalnie i nie wierciła to lekarz miał trudności z ustaleniem płci. Fasolka jakby nóżki zaciskała. W końcu stwierdził zatrzymując głowicę na kroczu fasolki, patrzy patrzy i mówi, że na jego oko to są zaczątki warg sromowych i na 90% będzie to dziewczynka. I tak się zastanawiam czy istnieje możliwość że te wargi się przeistoczą jeszcze w peniska? ;)
Do tego buzię też co chwilę odwracała, nie chciała dać sobie zrobić zdjęcia. Udało się ledwo ledwo uchwycić prawy profil. Zerknijcie :)

Pozdrawiam serdecznie
Barbra
prawy profil.jpg

reklama
Nikusia gratuluję chłopczyka :-) i wszystkiego najlepszego z okazji ślubu :-)

Cat śliczne maleństwo :-)

Barbara witaj w naszym gronie i gratuluję dziewczynki :-)

Bosa Ty masz mdłości po witaminach a ja zgagę ;) ale biorę regularnie od ponad miesiąca, bynajmniej włosy mi tak nie lecą i mam ładniejszą cerę :) Ale co prawda to prawda - trzeba też się dobrze odżywiać, a z tym to już różnie ;)

Wszystkim Mamuniom gratuluję udanych wizyt, ślicznych fotek i zdrowych dzidziołków, a Milusi gratuluje podwójnie :*

Szybkie usg- u dziewczyn wszystko w porzadku. Jedna sie zdąrzyła w pare sekund obocic do gory nogami i smialismy sie z lekarzem że znowu mialo byc tylko szybkie usg (zobaczyc jak sie im wiedzie i spr.ilosc wód płodowych) a one tak słodko leżą ze znowu nie powstrzymał sie od pykniecia im fotek:):) Mam takie dwie buzki koło siebie:) Ogólnie jestem dużo spokojniejsza i przeszczesliwa:):)Zobacz załącznik 295731

milutek ciesze się, że z wynikami wszystko w porządku!

Ale słodkie to Twoje Panienki! :D
jesteś mi w ciąży dwujajowej, prawda?

Cat- ale słodziak! :)

Wszystkim GRATULUJĘ pięknych córeczek i synków!!! :tak:

No to trochę informacji po wczorajszej wizycie;-)

Wiktor ( bo to pewne już na 100% ,że to ON):-) wygląda na starszego o tydzień - lekarz pisze ,że to już 23 tydzień :szok: dzidzia waży 490g ,22 cm. Wszystkie wymiary są jak najbardziej w normie i tyle powinny mieć. Łożysko mam na tylnej ścianie, szyjka prawidłowa, serduszko dziecka również. Lekarz stwierdził ,że wygląda na inteligentnego bo najpierw pokazał nam tyłeczek i jajeczka, potem śmiał się , a później na 3D miał rączkę przy główce tak jakby myślał :-D....o tak:

Wiktor myśliciel.jpgSynuś.jpg

No a tak w ogóle to to właśnie jest Nasz kochany Synuś :-) przedstawiam Wam nieco bliżej WIKTORKA:-)

Jestem szczęśliwa ,że wszystko jest dobrze!!

ps; za 3 tygodnie mam zrobić wyniki: krew, mocz i krzywą cukrową ;-/

Ostatnia edycja:
Malea...gratuluję synusia :-) jego pięknych wymiarów ...a ,że wątpliwej urody to spokojnie - jeszcze się nasi mężczyźni przeistoczą w piękne ciacha :-D

Pinka...super ,że wszystko u Was dobrze!!!;-)

Milutku..infekcję miałam na początku bo M. brał antybiotyk ,też dostałam globulki i pomogły bardzo szybko także no stress malutka:-) i nawet nie wiesz jak się cieszę ,że u Was w porządku i ,że królewny pięknie rosną :tak:;-) fota super!!!!

Katjuszka...no to super ,że dziewczynka:-) oby tak zostało !! a nasze dzieci coraz bardziej będą się chwalić talentami :tak:;-) mała widzę ładnie waży 405g to jak mój na 23 tc ( według usg) waży 490g to chyba nie jest źle :-)
No i ja za 3 tygodnie krzywa :sorry::sorry:bleeeee....

Lokata
..gratuluję i cieszę się ,że nie będziemy się same męczyć z KAtjuszką na krzywej:-)

Nikusia...wowowow superancko ,że SYNEK:-D i trzymam dziś mocno kciuki!!!!!

Cat...piękny SYNUŚ :tak:;-)

Barbara...po pierwsze Witam i gratuluję póki co córci :-) profil piękny :tak:

reklama
Do góry