reklama
katjusza77 gratuluję ślicznej dziewuszki
U mnie wyniki niestety się pogarszają, czerwone krwinki i hemoglobina spadają mimo brania lekarstw. Ostatnio mam zawroty głowy i parę razy aż czarno mi się robiło przed oczami aż w szoku byłam, że oczy mam otwarte a tu obraz mi się zaciemnia. Dziś pani ginekolog powiedziała, że tak w ciąży bywa i że nie ma się czym przejmować. No jakoś mnie to nie pocieszyło.
U mnie wyniki niestety się pogarszają, czerwone krwinki i hemoglobina spadają mimo brania lekarstw. Ostatnio mam zawroty głowy i parę razy aż czarno mi się robiło przed oczami aż w szoku byłam, że oczy mam otwarte a tu obraz mi się zaciemnia. Dziś pani ginekolog powiedziała, że tak w ciąży bywa i że nie ma się czym przejmować. No jakoś mnie to nie pocieszyło.
Cat Ballou
Fanka BB :)
Witam dziewuszki! Gratuluje wszyskim i sama się chwalę: wynik amnio prawidłowy! Dzidzia jest zdrowa! I potwierdziło się że synuś Jestem tak szczęsliwa )
Cat Ballou
Tak, nareszcie skończył się ten koszmar, szczęśliwie całe szczęście. Nie wierzę ale trwało to od tego fatalnego USG genetycznego które miałam 27.08.. Nie wiem jak ja to zniosłam ))
Cat Ballou
Jeszcze nie mam tego na piśmie niestety. Mam nadzieje ze pani w poradni sie nie pomylila podajac mi wynik. W poniedzialek powinnam dostac list.
reklama
magdzior1985
Alexia gratuluje synka:-)
Katjusza gratuluje córci, śliczna kruszynka
CatBallou super wieści, nareszcie spokojnie możesz cieszyć się ciążą no i kolejny chłopak
Megpl głowa do góry będzie dobrze, dieta, lekarstwa i wyniki się poprawią
Katjusza gratuluje córci, śliczna kruszynka
CatBallou super wieści, nareszcie spokojnie możesz cieszyć się ciążą no i kolejny chłopak
Megpl głowa do góry będzie dobrze, dieta, lekarstwa i wyniki się poprawią