reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Mały całe 236g:tak::biggrin2:, paluszki do buzi brał pod koniec USG, na początku wypiął się na nas i nie pokazał buzi, przodem ciałka zwrócony ku moim plecom. długie nogi i na początku wsadził rączkę między nogi i nie chciał interesu pokazać:no::-p:-D:-D. Jeszcze nim M zapytał czy da się płeć zlokalizować:baffled: powiedziałam że 3 syn będzie:-p:tak::-D:-D.

reklama
Ciesze sie dziewczyny ze u Waszych dzidziolkow wszystko jest w porzadku,super oby tak dalej:)
No i mam nadzieje ze kazda z Was zobaczyła wymarzona płec;)

Dziewczyny - super wieści, gratuluję!!
My mamy jutro usg 4d o 10.30 może też nam się uda podpatrzeć kto to?! :-)
strasznie jestem podekscytowana!!! :happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
reklama
katjusza77 to pędź na usg wypatruj dokładnie na monitorze swojego małego mieszkańca a potem zdaj nam relacje:-D powodzenia na badaniu!
Marta1981 gratuluje trzeciego chłopaka:-) u mnie babiniec a u Ciebie chłopy górą:-D to się nazywa równowaga w przyrodzie:tak:
magdzior Tobie też gratuluje synusia!

Do góry