reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Ana...gratuluję kolejnego marcowego dżentelmena ;-)

Buziaczek
...moje brava za pierwsze ruchy szkraba;-) ależ mnie się zrymowało...

Annabel...cieszę się ,że z maleństwem wszystko dobrze i oby tak dalej!!:tak:

Magnolia
...gratuluję córy!!! i bardzo dobrych informacji- super ,że w końcu się uspokoiłaś ;-)

Malinka...ale jaja ;-) no ale do 15 listopada już niedługo więc czekamy niecierpliwie :tak: super ,że wszystko oki!!

reklama
My widzielismy siusiaka i na 100% chlopak :)
3 listopada kolejne usg, bo maly nie dal sie zmierzyc. A to sobie ziewal, machal lapeczka ale kregoslupa i nerek nie chcial dac zmierzyc. Reszta w porzadku :)
Wydusila mnie tym usg, az mnie brzuch boli. ciekawa jestem czy termin dalej sie zgadza z tym co mam na pasku. Dowiem sie 3 listopada.
Odpoczywamy sobie. Zwolnilam sie z collegu z ostatnich zajec. Nie chcialo mi sie juz na nie wracac :)

ciesze sie, ze kazda z nas ma zdrowe dzieciatko jak do tej pory :) miejmy nadzieje, ze tak zostanie do konca :)

Malinka- buźka prze kochana..........ale szok- że niby Julka jest Julkiem???????? O kurcze....no to chyba już żadna z nas nie może być niczego pewna co nie?????? Ale super ze wszystko u niej/ niego dobrze:)
Malinuś, maluszek cudo:tak::-). Napisze jedno pewność co do płci to będziemy miały jak już urodzimy:tak::-D:-D. Ja to tylko tradycyjnie policzę czy dziecku palców nie brakuje;-):tak::-D:-D.

Dziewczynki gratuluję!! :-)

nam udało się zapisać na usg 4d na czwartek, chciałam 2 tygodnie później ale termin był albo na czwartek albo na grudzień :szok:

natomiast jestem niepocieszona, bo dzwoniłam po wyniki cytologii i grupa jest okej (dwójeczka) ale mam nieznaczny odczyn estrogenny i nie wiem co to oznacza a wizyta u mojego gina dopiero 28-go... w każdym razie mam nie odstawiać Duphastonu, może któraś z Was wie o co może chodzić?? :sorry2::sorry2:

Malina śliczy dzidziuś, ale to musi być niesamowite zobaczyć buźkę swojego maleństwa jeszcze w brzuszku :tak:

Agacina gratuluję synka :-)

Malina sliczna fotka i ciesze sie ze zdrowe malenstwo:-),co do płci to ja nie wiem co jest grane ze prawie u kazdej marcjanki sa takie nagłe zmiany,chyba faktycznie na 100% dowiemy sie po porodzie;-)
Agacinka fajnie ze wszystko jest dobrze i ze chociaz Wy jestescie pewni chłopaczka:-)

reklama
NO właśnie u nas powidziano że dziewuszka ale juz sama teraz nie wiem w sobotę miałam się wybrać na różowe zakupy ale znów nabrałam watpliwości...zwłaszcza zę nikt nam dziwczyniki nie wrózył, ja i mąz tez mieliśmy czuja na chłopaka ale kto to wie....na tym naszym forum to sie tak zmienia:D

Do góry