reklama
kasienka77
Fanka BB :)
Magnolia cóż watre , te pieniądze na USG ?? Nic !!!Ważne ,że malutka jest zdrowa , ja na Twoim miejscu poszłabym chyba do kierownika tej przychodni i złożyła skarge na tego konowała , który Ci tyle stresu przez własną niekompetencję przyprawił.
Witajcie
Musiałam trochę dojść do siebie po wczorajszej wizycie, bo nam nasz aniołek sprawił niezłą niespodziankę - Julka pokazała armatkę
Co prawda lekarz nie był w stanie na 100% określić, bo nie widział jąderek (niby schodzą dopiero po 20ym tygodniu), ale coś na kształt prącia wytropił i powiedział, że dawno nie miał takiego przypadku, że nie jest tak pewien Musimy poczekać do następnej wizyty 15ego listopada.. Zażartował sobie, że obiecuje, że do końca ciąży jeszcze mi powie płeć
Nasz Aniołek rozwija się prawidłowo, wszystko jest w normie itd.
Waży już dokładnie 467g - to przecież prawie pół kilo
A pozostałe wymiary:
BPD - szerokość główki od ciemienia do ciemienia -- 5,20 cm (21w5d)
HC - obwód główki -- 19,44 cm (21w5d)
FL - długość kości udowej -- 3,78 cm (22w1d)
AC - obwód brzuszka -- 17,07 cm (22w0d)
A to nasza śliczna buźka
Zobacz załącznik 293321
Co do filmiku, to pan dr poradził jeszcze poczekać, będzie więcej widać
Musiałam trochę dojść do siebie po wczorajszej wizycie, bo nam nasz aniołek sprawił niezłą niespodziankę - Julka pokazała armatkę
Co prawda lekarz nie był w stanie na 100% określić, bo nie widział jąderek (niby schodzą dopiero po 20ym tygodniu), ale coś na kształt prącia wytropił i powiedział, że dawno nie miał takiego przypadku, że nie jest tak pewien Musimy poczekać do następnej wizyty 15ego listopada.. Zażartował sobie, że obiecuje, że do końca ciąży jeszcze mi powie płeć
Nasz Aniołek rozwija się prawidłowo, wszystko jest w normie itd.
Waży już dokładnie 467g - to przecież prawie pół kilo
A pozostałe wymiary:
BPD - szerokość główki od ciemienia do ciemienia -- 5,20 cm (21w5d)
HC - obwód główki -- 19,44 cm (21w5d)
FL - długość kości udowej -- 3,78 cm (22w1d)
AC - obwód brzuszka -- 17,07 cm (22w0d)
A to nasza śliczna buźka
Zobacz załącznik 293321
Co do filmiku, to pan dr poradził jeszcze poczekać, będzie więcej widać
Malinka- buźka prze kochana..........ale szok- że niby Julka jest Julkiem???????? O kurcze....no to chyba już żadna z nas nie może być niczego pewna co nie?????? Ale super ze wszystko u niej/ niego dobrze
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
ale slodka mam buzie ojej!wazne ze zdrowy dzidzius! super!