reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Magnolia- no widzisz....a nie mówiłam ze lekarz coś musiał pomieszać albo źle pomierzyć. Ciesze się bardzo razem z Toba i gratulacje córeczki:):)

reklama
Magnolia cóż watre , te pieniądze na USG ?? Nic !!!Ważne ,że malutka jest zdrowa , ja na Twoim miejscu poszłabym chyba do kierownika tej przychodni i złożyła skarge na tego konowała , który Ci tyle stresu przez własną niekompetencję przyprawił.

Magnolia ja to wiedzialam ze napewno z Twoim maleństem jest wszystko w porządku :) mam nadzieje ze my z naszego usg 4D 2.11 tez wyjdziemy tacy zadowoleni i z tyloma dodatkowymi waznymi pomiarami :)

Witajcie :D

Musiałam trochę dojść do siebie po wczorajszej wizycie, bo nam nasz aniołek sprawił niezłą niespodziankę - Julka pokazała armatkę :D
Co prawda lekarz nie był w stanie na 100% określić, bo nie widział jąderek (niby schodzą dopiero po 20ym tygodniu), ale coś na kształt prącia wytropił i powiedział, że dawno nie miał takiego przypadku, że nie jest tak pewien ;) Musimy poczekać do następnej wizyty 15ego listopada.. Zażartował sobie, że obiecuje, że do końca ciąży jeszcze mi powie płeć ;)

Nasz Aniołek rozwija się prawidłowo, wszystko jest w normie itd.
Waży już dokładnie 467g - to przecież prawie pół kilo :D
A pozostałe wymiary:
BPD - szerokość główki od ciemienia do ciemienia -- 5,20 cm (21w5d)
HC - obwód główki -- 19,44 cm (21w5d)
FL - długość kości udowej -- 3,78 cm (22w1d)
AC - obwód brzuszka -- 17,07 cm (22w0d)

A to nasza śliczna buźka

Zobacz załącznik 293321

Co do filmiku, to pan dr poradził jeszcze poczekać, będzie więcej widać :)

Malinka- buźka prze kochana..........ale szok- że niby Julka jest Julkiem???????? O kurcze....no to chyba już żadna z nas nie może być niczego pewna co nie?????? Ale super ze wszystko u niej/ niego dobrze:)

reklama
Do góry