No to teraz o nas.. Wynik z tych takich moich badań mam dopiero po południu.. Mam nadzieje, że to białko mi z moczu zniknie – bo na diecie nie jestem, a tu takie coś!!! (bo byłam na białkowej jakiś czas przed ciążą). Ana4 czy w związku z tym Twoim białkiem.. miałaś jakies bółe nerek, czy jakiekolwiek bóle w tamtych okolicach??
Ale co do badań mojego malucha. To na te badania kości nosowej, i szerokości szyjki – czyli żeby sprawdzić czy nie ma Downa.. było już za późno.. Trochę nie rozumiem dlaczego, ale widać tak jest.. Poza tym wszystko ma na miejscu, dwie nereczki – odpowiedniej wielkości, żołądeczek, móżdżek bez żadnych niepokojących dodatków, rączki – każda z pięcioma palcami, nóżki nie jakieś ‘końskie’ – nie wiem o co w tym chodzi, ale tak powiedziała pani doktor.. Mały nosek – powiedziała, ze po tacie.. Ale Adam ma większy nos chyba niż ja.. kurcze, aż mi głupio się zrobiło Co tam jeszcze.. Nie chciał się do nas ładnie obrócić, żeby pokazać swoją śliczną twarzyczkę, do tego jeszcze wraził łapkę do buzi i było po zawodach!! No i co najważniejsze, to to co miał między nóżkami – hihihi – no mówiłam, że to chłopak będzie.. (na 99,9% jak powiedziała lekarka jest maleńki facecik). Adam choć tak mówił, że może jednak dziewczynka.. to strasznie się ucieszył, aż mnie zaskoczył.. Już mówi, że będzie piłkarzem nie, nie – ja mówię, ze będzie pianistą Ot, takie marzenia rodziców!!!
No to teraz już czekamy, byle do marca
Miłego dnia