reklama
w związku z moją wizytą na usg przed wczoraj, pochwalę się moją dzidzią
(Piszę dopiero teraz bo się przeziębiłam i czuję się fatalnie a katar to mnie dobija)
Co do płci to zbyt nieśmiałe mam dziecko aby się pokazywało z tej strony. Pani ginekolog sądzi, że to raczej dziewczynka bo nic tam zbytnio nie widać ale powiedziała, że nie potwierdzi tego i może na następnym badaniu będzie widać coś lepiej. Następne mam zaplanowane na połowę listopada wtedy ma zrobić "połówkowe" bo wg niej to najlepiej robić w 22 a nawet 23 tc tak więc wybraliśmy tę drugą opcję.
załączę również filmik który dostaliśmy
[video=youtube;Q32rhCqsZkk]http://www.youtube.com/watch?v=Q32rhCqsZkk[/video]
Najważniejsze że dzidzia dobrze się rozwija i wygląda, że jest zdrowa w przeciwieństwie do mamusi.
A szpiczastą bródkę i wkładanie palucha do buzi to ma po tatusiu
(Piszę dopiero teraz bo się przeziębiłam i czuję się fatalnie a katar to mnie dobija)
Co do płci to zbyt nieśmiałe mam dziecko aby się pokazywało z tej strony. Pani ginekolog sądzi, że to raczej dziewczynka bo nic tam zbytnio nie widać ale powiedziała, że nie potwierdzi tego i może na następnym badaniu będzie widać coś lepiej. Następne mam zaplanowane na połowę listopada wtedy ma zrobić "połówkowe" bo wg niej to najlepiej robić w 22 a nawet 23 tc tak więc wybraliśmy tę drugą opcję.
załączę również filmik który dostaliśmy
[video=youtube;Q32rhCqsZkk]http://www.youtube.com/watch?v=Q32rhCqsZkk[/video]
Najważniejsze że dzidzia dobrze się rozwija i wygląda, że jest zdrowa w przeciwieństwie do mamusi.
A szpiczastą bródkę i wkładanie palucha do buzi to ma po tatusiu
cliford
Fanka BB :)
Meg...gratuluję pięknej i zdrowej dzidzi!!;-)
futrzakowa
yea! to ja!
megpl - gratulacje że wszystko dobrze! i na zdjęciach jaka dzidzia uśmiechnięta przeslicznie! a ty kuruj się:-)
ona1986
Fanka BB :)
Futerkooo i Megpl gratuluję dziewczynkiii dobrych wieści )) Jak miło słyszeć ze u wszystkich wszystko ok ))
Tak sie zaczełam zastanawiać... czy moj dzidziuś nie wazy za duzo:/ 188 g?? jak Twoj futrzaczku 120g. i teraz bede sie glowic... a jeszcze sprawdzam mniej wiecej wage na Moj tydzien to 150 g. :/ hmmm...
Tak sie zaczełam zastanawiać... czy moj dzidziuś nie wazy za duzo:/ 188 g?? jak Twoj futrzaczku 120g. i teraz bede sie glowic... a jeszcze sprawdzam mniej wiecej wage na Moj tydzien to 150 g. :/ hmmm...
ona nie masz się czym martwić , moja dzidzia waży 258g (na moim etapie niby powinno być 260g) ale jak czytałam w internecie i na usg też było napisane że to tylko orientacyjna waga. Ważne że waga oscyluje wokół prawidłowej i że stale rośnie to znaczy że wszystko ok.
reklama
Futrzaczku- super wieści z wizyty:-):-):-) a i dodam że tez brałam do nie dawna to samo żelazo ale profilaktycznie- jak pisze na ulotce co drugi dzień;-)
Megpl- świetne zdjęcia i filmik...na moje oko to będzie dziewczynka może się mylę ale napatrzyłam się na moje obie damy -na trzech usg była stwierdzana pleć tak więc kto wie...:-)
Megpl- świetne zdjęcia i filmik...na moje oko to będzie dziewczynka może się mylę ale napatrzyłam się na moje obie damy -na trzech usg była stwierdzana pleć tak więc kto wie...:-)