reklama
cliford
Fanka BB :)
Vetka...cieszę się ,że na wizycie wszystko wyszło oki !!;-)
Scarletka...widzę ,że i u Ciebie wszystko w porządku no i tak być powinno!! Dbaj o siebie!;-)
Milutek...dwie kobity- no po prostu podwójne szczęście!! Gratuluję!:-) a focie rewelacyjne!!
Fifronka...super że z bejbe wszystko dobrze- ale i Ty może weź się za siebie!!!
Bosonóżka...też bym się nie mogła napatrzeć - cudne!!
Scarletka...widzę ,że i u Ciebie wszystko w porządku no i tak być powinno!! Dbaj o siebie!;-)
Milutek...dwie kobity- no po prostu podwójne szczęście!! Gratuluję!:-) a focie rewelacyjne!!
Fifronka...super że z bejbe wszystko dobrze- ale i Ty może weź się za siebie!!!
Bosonóżka...też bym się nie mogła napatrzeć - cudne!!
Milutek- gratuluje 2 kobietek wiedziałam ehhe napisałam ci nawet na watku wyprawkowym imiona sa sliczne a zdjecia panienie cudowne!!!!!!!!!
Bosa- kochana no to mezo bedzie miał niespodzianek heheh sliczne focie
Fifronka- a ile ty przytylas ze lekarz mówi iz malo????? ciesz cie ze chociaz serduszko słyszałas to duzo!!!!!!!
a ja wizyte mam jutro o 15;30
Bosa- kochana no to mezo bedzie miał niespodzianek heheh sliczne focie
Fifronka- a ile ty przytylas ze lekarz mówi iz malo????? ciesz cie ze chociaz serduszko słyszałas to duzo!!!!!!!
a ja wizyte mam jutro o 15;30
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
FIFRONKA ja przytyłam tylko 1 kg (stan sprzed tygodnia) i powiedzieli mi że nie ma sie co martwić bo dziecko rośnie ja nie mam anemii wszystkie wyniki sa dobre więc nic tylko sie cieszyć MAM NADZIEJE ŻE CIE TO POCIESZYŁO :]
przed ciążą ważyłam 42, a teraz 43,1, więc już ponad 1 kg do przodu
to nie jest źle nie masz się czym przejmować
przed ciążą ważyłam 42, a teraz 43,1, więc już ponad 1 kg do przodu
to luz kochana a swoja droga to ty taka calineczka jestes hihihi;-))
jeszcze zdazysz przytyc w drugie połowie tyje sie o wiel szybciej.............
futrzakowa
yea! to ja!
ja już po wizycie... bobo leżało tyłem więc nie udało się zajrzeć co ma między nóżkami ale za miesiąc będę miała badania połówkowe na jakimś hiper sprzęcie i gin powiedział że nawet w takim ułożeniu będzie w stanie określić płeć:-) no i jak M wszedł do gabinetu to dzidziol zaczął machać rączką:-) póki co wszystko dobrze...120gram...17cm:-)
malinka - no ja też mam anemie, nie jakąś straszną...taką tyciulkę... będę brać żelazo...juto wykupię receptę i będzie dobrze:-)
malinka - no ja też mam anemie, nie jakąś straszną...taką tyciulkę... będę brać żelazo...juto wykupię receptę i będzie dobrze:-)
reklama