reklama
futrzakowa
yea! to ja!
rudzik ale armatka ale dobrze że koncia powiedziała jaka to perspektywa bo ja to w oglądaniu tych usg się czasem gubię :-)
bosa filmik super no i chyba już nie ma wątpliwości że to córa
ona- gratulacje dobrych wieści! :-)
bosa filmik super no i chyba już nie ma wątpliwości że to córa
ona- gratulacje dobrych wieści! :-)
No i jestesmy po wizycie i usg połowkowym:-)
Jesli chodzi o dzidziolka to wszystko jest w normie,wszystkie narzady na swoim miejscu i ogolnie wszystko jest bardzo dobrze:-).Co do płci to niestety ciezko było zobaczyc bo straszna wiercipieta z bobasa;-) i lekarz powiedział ze gdyby nawet musiał to dzis by na 100% nie powiedział ale raczej nic miedzy nogami nie wisi;-).
Niestety moje wyniki morfologi nie sa wzorcowe (za duzo białych krwinek) wiec nastepna wizyta z morfologia juz za miesiac.
A i wymiary dzidzi wskazuja jak zwykle na ciaze o tydzien młodsza.
Jesli chodzi o dzidziolka to wszystko jest w normie,wszystkie narzady na swoim miejscu i ogolnie wszystko jest bardzo dobrze:-).Co do płci to niestety ciezko było zobaczyc bo straszna wiercipieta z bobasa;-) i lekarz powiedział ze gdyby nawet musiał to dzis by na 100% nie powiedział ale raczej nic miedzy nogami nie wisi;-).
Niestety moje wyniki morfologi nie sa wzorcowe (za duzo białych krwinek) wiec nastepna wizyta z morfologia juz za miesiac.
A i wymiary dzidzi wskazuja jak zwykle na ciaze o tydzien młodsza.
ona1986
Fanka BB :)
Dziękuje bardzo dziewczynki Kochane jestescie... Scarletko juz nie musze Cię zarażac bo juz dawno Cię zaraziłam tymi dobrymi wieściami na całą ciąże :-)nie wiedziałasss?? hehe powodzonkaaa )))
Oleńko ciesze się ze dobre wieści ;D idziemy łeb w łeb bo ja tez jeszcze nie wiem cio jest ale siusiaka to nie widziałam hehe to kiedy masz teraz wizyte??
Wogole to mam do Was pytanko... czy bolał Was brzuch po którymś USG?? bo
ostatnio mnie troszke pobolał, a dzisiaj tak strasznie się w południe zwijałam, bo
mnie nacisnął ze nie mogłam siusiu nawet zrobic, ani użyc mięsni zeby wstać z
łózka tak mnie brzuch na dole bolał ;-( juz troszke przeszło, jest o niebo lepiej...
Oleńko ciesze się ze dobre wieści ;D idziemy łeb w łeb bo ja tez jeszcze nie wiem cio jest ale siusiaka to nie widziałam hehe to kiedy masz teraz wizyte??
Wogole to mam do Was pytanko... czy bolał Was brzuch po którymś USG?? bo
ostatnio mnie troszke pobolał, a dzisiaj tak strasznie się w południe zwijałam, bo
mnie nacisnął ze nie mogłam siusiu nawet zrobic, ani użyc mięsni zeby wstać z
łózka tak mnie brzuch na dole bolał ;-( juz troszke przeszło, jest o niebo lepiej...
patik80
Fanka BB :)
ola.80 gratuluje zdrowiutkiego dzidziusia:-) życzę poprawy wyników następnym razem
ona1986Tobie też gratuluje że dziedziątko rozwija się jak należy, tak dobrze czytać że nasze szkrabiki w brzuszkach mają się dobrze:-) co do Twojego pytania -
na ostatnim usg, w trakcie badania bolał mnie brzuch jak gin tak mocniej przycisnął, po wyjściu z gabinetu też go trochę czułam , ale po jakimś czasie przeszło
ona1986Tobie też gratuluje że dziedziątko rozwija się jak należy, tak dobrze czytać że nasze szkrabiki w brzuszkach mają się dobrze:-) co do Twojego pytania -
na ostatnim usg, w trakcie badania bolał mnie brzuch jak gin tak mocniej przycisnął, po wyjściu z gabinetu też go trochę czułam , ale po jakimś czasie przeszło
Ona- kolejne super wieści....że wszystko jest oki i może będzie kolejna dziewczynka;-);-)
Ola- kolejna Marcóweczka po połówkowym- gratulacje :-)..hi hi hi i moze jeszcze jedna dziewczynka będzie;-)
Chyba się nam zbiera mały babiniec
Ola- kolejna Marcóweczka po połówkowym- gratulacje :-)..hi hi hi i moze jeszcze jedna dziewczynka będzie;-)
Chyba się nam zbiera mały babiniec
futrzakowa
yea! to ja!
ola - jak super że wszystko dobrze! bo nie ukrywam połówkowe usg to dośc spory stres...przynajmniej ja zaczynam coraz więcej o tym myśleć. W każdym razie gratuuulki!
Ona ja miałam dzis usg przez brzuch i tez dosc mocno mnie naciskał ginek i bolało troche,teraz juz jest lepiej
Nastepna wizyte mam juz 8 listopada ze wzgledu na złe wyniki.
Ogromnie wszystkim dziekuje za miłe słowa,no chyba faktycznie bedzie dziewusia i wszyscy sa w szoku
Nastepna wizyte mam juz 8 listopada ze wzgledu na złe wyniki.
Ogromnie wszystkim dziekuje za miłe słowa,no chyba faktycznie bedzie dziewusia i wszyscy sa w szoku
reklama