reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Ja po dzisiejszej wizycie nadal nie wiem co tam sobie we mnie rośnie. Ginka powiedziała, że ma nadzieję, że na połówkowym się coś wyjaśni. Więc póki co nadal nie mogę wybrać się na zakupy wyprawkowe:-( Ale najważniejsze, że z maleństwem wszystko ok, tętno 146.

magdzior1985 czyli nadal w niepewności? ale co tam jeszcze duzo czasu zostało, na pewno zakupy wyprawkowe szybko nadrobisz:tak: super że z dzidzią jest wszystko dobrze:-)

patik - to uważaj na siebie ale najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze:-) i bedzie wszystko dobrze:-D więc no stres! :-D

a ja kurcze nie wiem jaki jest puls dzidzi...hmmm ...:-)

Justysia super bobasek.

Wczoraj byłam pełna obaw ze względu na to,że nie czuję jeszcze ruchów,no i kiedy brałam kąpiel przez spotkaniem z ginem zaczełam czuć ruchy Takie delikatne. narazie.Ale się ucieszyłam:-D:-D:-D
Gin mówił ,ze odczuwanie ruchów zależy też od tego jak dzidzia jest ułożona.Moja druga córeczka jest usadowiona bardzo nisko i to ponoć dlatego.Ale wszystko w jak najlepszym porządku.Serduszko biło głośno i miarowo...(tętno 140)..
Zabrałam na usg Natalkę,była zachwycona i miała mnóstwo pytań do gina.
On mówi do niej :"O widzisz tu są plecki,tu dupcia...,A Natalka :"A jaki sisiak,długi czy płaski?:-D:-D
Dostałam kilka fotek,ale gdzieś je posiałam:confused:

Aneta ogromnie gratuluje zdrowej drogiej corci.

Słuchajcie jak to jest z tym usg połowkowym?kiedy ono musi byc zrobione?bo ja ide 11 do ginka i bedzie tez usg,to bedzie ok 19tyg czy to sie juz zaliczy jako połowkowe?bo nie usmiecha mi sie po tygodniu czy dwoch znowy wywalic tyle kasy.

reklama
wydaje mi się że nie będzie to połówkowe...ja idę do ginka w 19 tygodniu (wg USG będzi eto jeszcze 18 tydzień) i nie będzie to połówkowe. Bo na połówkowe idę do niego do szpitala.

Do góry