reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Pięknie Milusia!! Z całego serducha (a właściwie z dwóch;)) gratuluję Ci synka i córeczki :D
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze i Ty dostałaś pozytywnego kopa!! Super!!

ale fajnie,ale fajnie, ale fajnie! :-D
Za 1 razem chłopak i dziewczynka. Zazdroszczę ci Milutek! Nie masz dylematu i możesz kupować wszystkie ubranka, które wpadną ci w oko. Genialnie! Też tak chcę. :-p
Ale z tego, co Fusia pisze, to jest jeszcze nadzieja na bliźniaki :-p
Milutek, a które to tak kopie? Braciszek czy siostrzyczka? :-):-):-):-):-)

Witam ;)
Milutku gratulacje!
Ja juz po amnio ( nie wiem czy pisalam czy nie - wybaczcie zestresowana jestem ;p )
Niestety nie pokazali mi dzidziusia a mialam taką nadzieję. Nie powiedzieli też kto tam siedzi. Sam zabieg trwał pare minut a ja cały czas ryczałam jak głupia ;p Nie miałam siły się opanować, matko co sie ze mna dzieje. W każdym razie dr Roszkowski przeprowadzał zabieg z czego się bardzo cieszę bo trafiłam tam przez przypadek i powiedział ze wg. niego wygląda to dobrze, więc mnie troszku pocieszył. Teraz "tylko" oczekiwanie na wynik.

reklama
Do góry