reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Pięknie Milusia!! Z całego serducha (a właściwie z dwóch;)) gratuluję Ci synka i córeczki :D
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze i Ty dostałaś pozytywnego kopa!! Super!!

ale fajnie,ale fajnie, ale fajnie! :-D
Za 1 razem chłopak i dziewczynka. Zazdroszczę ci Milutek! Nie masz dylematu i możesz kupować wszystkie ubranka, które wpadną ci w oko. Genialnie! Też tak chcę. :-p
Ale z tego, co Fusia pisze, to jest jeszcze nadzieja na bliźniaki :-p
Milutek, a które to tak kopie? Braciszek czy siostrzyczka? :-):-):-):-):-)

Witam ;)
Milutku gratulacje!
Ja juz po amnio ( nie wiem czy pisalam czy nie - wybaczcie zestresowana jestem ;p )
Niestety nie pokazali mi dzidziusia a mialam taką nadzieję. Nie powiedzieli też kto tam siedzi. Sam zabieg trwał pare minut a ja cały czas ryczałam jak głupia ;p Nie miałam siły się opanować, matko co sie ze mna dzieje. W każdym razie dr Roszkowski przeprowadzał zabieg z czego się bardzo cieszę bo trafiłam tam przez przypadek i powiedział ze wg. niego wygląda to dobrze, więc mnie troszku pocieszył. Teraz "tylko" oczekiwanie na wynik.

reklama
Do góry