reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

ojeje, co za okropne historie tutaj czytam :shocked2:
papciarku, zmieniaj doktorkę bez wahania i zapomnij o tej mendzie, myszy na nią naślemy i już! <tuli>

reklama
papciarkowa - tu nie ma co dużo pisać, tak jak: Milutek, Ola, Scarletka i cała reszta Marcóweczek napisała, zmieniaj lekarza. A na tę lekarkę uważam, że powinnaś zgłosić skragę. Nie powinno się pozostać obojętnym wobec takiego traktowania.

Teraz na właściwej stronce oświadczam że wybieram się dzisiaj do lekarza:-):-)- rozwiać swoje kosmate myśli:-). Wyjazd po godzinie 14!!!!!!!:tak:

Nawet jak tylko 1 się pokaże, to będzie dość duże prawdopodobieństwo, że drugie ma tą samą płeć :) Tylko raz w życiu spotkałam bliźniaki dwujajowe.

Nawet jak tylko 1 się pokaże, to będzie dość duże prawdopodobieństwo, że drugie ma tą samą płeć :) Tylko raz w życiu spotkałam bliźniaki dwujajowe.
To wyobraź sobie że poznałam dziewczyne w ciąży bliźniaczej- dosłownie tydzień niższą niż ja. mieszka w sumie ode mnie 400km ale piszemu czesto na GG i jej lekarz powiedzial ze na 100% ma chłopca a na 60-70 że drugie to dziewczynka:) i widziałam filmik- nie dało się chłopa ukryc:)

Ładnie- post pod postem:cool2::cool2::cool2:.
Ale trudno- pojechałam do lekarza, zawsze tam się siedzi ok godzinki więc kupiłam sobie po drodze gazetkę:-). Wchodzę do ośrodka a tam pusto- zero kobiet:szok::szok:- więc wchodzę do położnej i pytam się co się dziej a ona że dobrze po prostu trafiłam:-):-). Troszkę papierkologi, potem badanie na fotelu i myk na łóżeczko. Szyjka w porządku, nic się nie skraca i jest zamknięta. Zapytałam lekarza o to twardnienie brzucha- pow.że nie nalezy się tym zbytnio przejmować ze to normalne jak się człowiek przemęczy, przeciąży itp. Złe to jest wtedy kiedy towarzysza temu skurcze regularne!!! Poza tym to jest coś zupełnie naturalnego. Mamy już oficjalne dwa łożyska pełne, wszystkie przylegają- dzieci były w położeniu pośladkowym:) jeden oczywiście strasznie rozrabiał i to on mi daje często tak popalić.:-D:-D Lekarz w luźnej dyskusji powiedział że na 70-80% będzie parka!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Ogólnie jestem spokojna, szczęśliwa i zadowolona. Dziękuje wam za motywacje- która popchnęła mnie do tej wizyty:):-D:-D

Milutek23 super wieści:-):-):-) serdeczne gratulacje! teraz w takim błogim nastroju możesz wypoczywać i cieszyć się szczęściem:-)

reklama
Do góry