reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Witam ;)
Milutku gratulacje!
Ja juz po amnio ( nie wiem czy pisalam czy nie - wybaczcie zestresowana jestem ;p )
Niestety nie pokazali mi dzidziusia a mialam taką nadzieję. Nie powiedzieli też kto tam siedzi. Sam zabieg trwał pare minut a ja cały czas ryczałam jak głupia ;p Nie miałam siły się opanować, matko co sie ze mna dzieje. W każdym razie dr Roszkowski przeprowadzał zabieg z czego się bardzo cieszę bo trafiłam tam przez przypadek i powiedział ze wg. niego wygląda to dobrze, więc mnie troszku pocieszył. Teraz "tylko" oczekiwanie na wynik.
Cat trafiłaś na najleprzego specjalistę z diagnostyki prenatalnej, i skoro on twierdzi, że "wygląda to dobrze" to naprawdę nie może byc źle. Teraz faktycznie musiz czekać.

reklama
Dziewczyny byłam w piatek u ginekologa z wynikami badań moczu. Lekarz stwierdził że mam podwyższone leukocyty. Mam 6-9wpw i muszę zrobić badanie na posiew moczu. Czy wy tez tak miałyście?? Czy to jest normalne w ciąży? Martwię się trochę bo nie wiem co to może oznaczać. Miałam też robione usg i maleństwo ma już 7,91 długosci od głowki do tyłeczka:) I ogólnie mowił że jest wszystko w porządku. Ale jak możecie powiedzcie mi coś z tymi leukocytami.
nasze kochanie2 002.jpg

Justysia1a co do leukocytów to nie pomogę bo wyniki moczu były ok, ale nie zamartwiaj się na zapas, zrób ten posiew jak gin zalecił, może inne dziewczyny napiszą coś konkretnego i rozwieją wątpliwości... cudowny bobasek:-)

fajnego już nosisz dzidziolka:-) ja jeszcze musze tyyyyyyyyyyyyyyyyle czekać do wizyty...

a leukocytami się nie przejmuj, w ciąży zawsze jest ich więcej... a zrobienie przesiewu nie zaszkodzi a tylko potwierdzi że nie należy sie martwić na zapas :-)

Justysia tez mam ich wiecej ale lekarz powiedzial ze to normalne w ciazy i zeby sie nie przejmowac dal mi jakies tabletki ale nie musze ich brac jak nie chce

reklama
Justysia - super, że z dzidziusiem wszystko ok. Ja w pierwszym badaniu moczu miałam podwyższone leukocyty, a lekarka nic nie powiedziała. Teraz jak robiłam badania były już nieobecne.

Do góry