Cat trafiłaś na najleprzego specjalistę z diagnostyki prenatalnej, i skoro on twierdzi, że "wygląda to dobrze" to naprawdę nie może byc źle. Teraz faktycznie musiz czekać.Witam
Milutku gratulacje!
Ja juz po amnio ( nie wiem czy pisalam czy nie - wybaczcie zestresowana jestem ;p )
Niestety nie pokazali mi dzidziusia a mialam taką nadzieję. Nie powiedzieli też kto tam siedzi. Sam zabieg trwał pare minut a ja cały czas ryczałam jak głupia ;p Nie miałam siły się opanować, matko co sie ze mna dzieje. W każdym razie dr Roszkowski przeprowadzał zabieg z czego się bardzo cieszę bo trafiłam tam przez przypadek i powiedział ze wg. niego wygląda to dobrze, więc mnie troszku pocieszył. Teraz "tylko" oczekiwanie na wynik.
reklama
Cat Ballou
Fanka BB :)
Juz się zapisałam do niego na połówkowe. Nie łatwo było się dodzwonić ale mi się udało
patik80
super, że Ci się udałoJuz się zapisałam do niego na połówkowe. Nie łatwo było się dodzwonić ale mi się udało
Justysia1a
Dziewczyny byłam w piatek u ginekologa z wynikami badań moczu. Lekarz stwierdził że mam podwyższone leukocyty. Mam 6-9wpw i muszę zrobić badanie na posiew moczu. Czy wy tez tak miałyście?? Czy to jest normalne w ciąży? Martwię się trochę bo nie wiem co to może oznaczać. Miałam też robione usg i maleństwo ma już 7,91 długosci od głowki do tyłeczka I ogólnie mowił że jest wszystko w porządku. Ale jak możecie powiedzcie mi coś z tymi leukocytami.
futrzakowa
yea! to ja!
fajnego już nosisz dzidziolka:-) ja jeszcze musze tyyyyyyyyyyyyyyyyle czekać do wizyty...
a leukocytami się nie przejmuj, w ciąży zawsze jest ich więcej... a zrobienie przesiewu nie zaszkodzi a tylko potwierdzi że nie należy sie martwić na zapas :-)
a leukocytami się nie przejmuj, w ciąży zawsze jest ich więcej... a zrobienie przesiewu nie zaszkodzi a tylko potwierdzi że nie należy sie martwić na zapas :-)
Justysia1a
Dzięki dziewczyny:* Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku
reklama
magdzior1985
Justysia - super, że z dzidziusiem wszystko ok. Ja w pierwszym badaniu moczu miałam podwyższone leukocyty, a lekarka nic nie powiedziała. Teraz jak robiłam badania były już nieobecne.