papcia
Mamunia Lenuśki
wizyta u lekarza fatalna zostałam zezwana na czym świat stoi i tyle mojej wizyty opierdziel dostałam za to że poszłam z wynikami do innego lekarza bo ona nic nie przeoczyła wyniki wg niej sa prawidłowe bo to są bakterie i leukocyty z pochwy? opierniczyła mnie o ten antybiotyk że wogóle go nie potrzebnie bałam tylko osłabiłam nim siebie i dziecko i naraziłam sie na infekce i grzybice z której ona bedzie musiała mnie wyciągać żebym za wcześnie nie urodziła a na koniec stwierdziła że mam sie położyc bo ona musi sprawdzić czy ciążą jest wogóle żywa po tych rewelacjach z tabletkami. na szczescie maluszek ma sie dobrze nawet kregosłup widziałam usg trwało może niecała inute nawet go nie zmierzyła stwierdziła że serduszko bije ma ly sie rusza wiec wszystko w porzadku kolejna wizyta za miesiac wyszłam i sie pobeczałam jak mops dobił mnie em stwierdzeniem że bardzo dobrze zrobiła że mnie zezwała bo jeszcze do 5lekarzy mogłam iść. Ja rozumiem że jej mogłobyc nie w smak że ją skontrolowałam ale kurde nie żeby tak po mnie jeździła a jeszcze stwierdziła że ona nie ma obowiązku tłumaczyć mi wyników że jak mówi że sa ok to takie są tylko ***** mac gdyby mi pow że są za wysokie ale to normalne to bym nie latała do innego lekarza ech mówie wam ręce mi opadły po tej wizycie chyba bede miusiała szukac innego lekarza jak ta dalej tak sie bedzie zachowywała co wizyte jest gorzej