reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Hej laseczki
Ja dziś po wizycie u mojej pani dr wróciłam z połową apteki bo mam anemie, niedobór magnezu i potasu, nada duphastos bo łozysko jeszcze nie wpełni rozwinięte. Eh...

nie martw się kochana, sama dzisiaj wróciłam z torba leków. luteiny nie odstawiamy absolutnie,dodatkowo dostałam leki przeciwskurczowe, antybiotyk, furagin, bo wyniki moczu katastrofa pomimo, że przeszłam kurację. Anemia też się przyplątała, jem podwójnie witaminy, dodatkowo jeszcze jod i magnez. ilości leków nie mam sił nawet liczyć.
3mam kciuki żebyś szybciutko zwalczyła swoje problemy, będzie dobrze, ale co ja cię będę pisać, to ty jesteś lekarzem:)

Vetka kochana nie jestes sama, ja tez dalej duphaston do 16 tyg poki co mam brac :( masakra... znowu mnie zaczeło rwać do dołu... i byłam u gina i znowu przepisał duphaston...

Scarletka cudowne wieści kochanaaaa :*****:-)

Cat mocniutko 3 mam kciukiiiii !!! :*

nie martw się kochana, sama dzisiaj wróciłam z torba leków. luteiny nie odstawiamy absolutnie,dodatkowo dostałam leki przeciwskurczowe, antybiotyk, furagin, bo wyniki moczu katastrofa pomimo, że przeszłam kurację. Anemia też się przyplątała, jem podwójnie witaminy, dodatkowo jeszcze jod i magnez. ilości leków nie mam sił nawet liczyć.
3mam kciuki żebyś szybciutko zwalczyła swoje problemy, będzie dobrze, ale co ja cię będę pisać, to ty jesteś lekarzem:)

a ja nawet witamin nie biore... Jedynie antybiotyk, raz dziennie (na wszelki wypadek...)

Vetka, Scarletka- bedzie ok!

CAT-TRZYMAM KCIUKI! BEDZIE DOBRZE!

a mi sie wydaje, ze chlopca latwiej wypatrzyc, z powodu..trabki ;) I zwykle dziewczynki sa wstydliwe ;)

to ja chyba jestem szczęściarą. odkąd odstawiłam folik w zeszłym tygodniu, nie biorę żadnych tabsów. mam nadzieję, że wszystko u was wróci do normy i też nie będziecie musiały się a tak szprycować &&&&&&&

Gratuluję wam serdecznie chłopaków!! Moja Julka to się nie opędzi od adoratorów hahahaha ;)

Dla kogoś, kto nie przyzwyczajony do łykania leków, faktycznie w ciąży może być zdziwienie.. Współczuję Wam szczerze takich ilości i jeszcze kłucia brrrrr

Z moim łożyskiem na szczęście wszystko git, dupek brany do 15 tygodnia spełnił więc chyba swoje zadanie :)
Może ktoś chce opakowanko? Bo mi zostało jedno całe.. Jakby co to na prv!
Po ostatniej wizycie odstawiłam też kwasik, a kupiłam wg zaleceń ginka, Prenatal Classic i Prenatal DHA..

Widze że zaczyna się nam uzupełniać lista w marcowych mamusiach.:-):-):-):-):-)
Jak ktoś chce zerknąć to polecam na spis marcjanek a tam już Kochane dziewczyny wpisały kto bedzie miał jaką dzidzie- narazie jest po równo chłopców i dziewczynek :-):-):-). Zobaczymy co będzie dalej:):)!!!!!!!!!

reklama
Scarleta a czesto masz te skurcze?bo ja tez mam i wlasnie nie wiem czy powinnam sie tym martwic czy nie czesto mam po przytulankach i jak sie przemecze albo [przedzwigam:(

Do góry