reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Hej laseczki
Ja dziś po wizycie u mojej pani dr wróciłam z połową apteki bo mam anemie, niedobór magnezu i potasu, nada duphastos bo łozysko jeszcze nie wpełni rozwinięte. Eh...

nie martw się kochana, sama dzisiaj wróciłam z torba leków. luteiny nie odstawiamy absolutnie,dodatkowo dostałam leki przeciwskurczowe, antybiotyk, furagin, bo wyniki moczu katastrofa pomimo, że przeszłam kurację. Anemia też się przyplątała, jem podwójnie witaminy, dodatkowo jeszcze jod i magnez. ilości leków nie mam sił nawet liczyć.
3mam kciuki żebyś szybciutko zwalczyła swoje problemy, będzie dobrze, ale co ja cię będę pisać, to ty jesteś lekarzem:)

Vetka kochana nie jestes sama, ja tez dalej duphaston do 16 tyg poki co mam brac :( masakra... znowu mnie zaczeło rwać do dołu... i byłam u gina i znowu przepisał duphaston...

Scarletka cudowne wieści kochanaaaa :*****:-)

Cat mocniutko 3 mam kciukiiiii !!! :*

nie martw się kochana, sama dzisiaj wróciłam z torba leków. luteiny nie odstawiamy absolutnie,dodatkowo dostałam leki przeciwskurczowe, antybiotyk, furagin, bo wyniki moczu katastrofa pomimo, że przeszłam kurację. Anemia też się przyplątała, jem podwójnie witaminy, dodatkowo jeszcze jod i magnez. ilości leków nie mam sił nawet liczyć.
3mam kciuki żebyś szybciutko zwalczyła swoje problemy, będzie dobrze, ale co ja cię będę pisać, to ty jesteś lekarzem:)

a ja nawet witamin nie biore... Jedynie antybiotyk, raz dziennie (na wszelki wypadek...)

Vetka, Scarletka- bedzie ok!

CAT-TRZYMAM KCIUKI! BEDZIE DOBRZE!

a mi sie wydaje, ze chlopca latwiej wypatrzyc, z powodu..trabki ;) I zwykle dziewczynki sa wstydliwe ;)

to ja chyba jestem szczęściarą. odkąd odstawiłam folik w zeszłym tygodniu, nie biorę żadnych tabsów. mam nadzieję, że wszystko u was wróci do normy i też nie będziecie musiały się a tak szprycować &&&&&&&

Gratuluję wam serdecznie chłopaków!! Moja Julka to się nie opędzi od adoratorów hahahaha ;)

Dla kogoś, kto nie przyzwyczajony do łykania leków, faktycznie w ciąży może być zdziwienie.. Współczuję Wam szczerze takich ilości i jeszcze kłucia brrrrr

Z moim łożyskiem na szczęście wszystko git, dupek brany do 15 tygodnia spełnił więc chyba swoje zadanie :)
Może ktoś chce opakowanko? Bo mi zostało jedno całe.. Jakby co to na prv!
Po ostatniej wizycie odstawiłam też kwasik, a kupiłam wg zaleceń ginka, Prenatal Classic i Prenatal DHA..

Widze że zaczyna się nam uzupełniać lista w marcowych mamusiach.:-):-):-):-):-)
Jak ktoś chce zerknąć to polecam na spis marcjanek a tam już Kochane dziewczyny wpisały kto bedzie miał jaką dzidzie- narazie jest po równo chłopców i dziewczynek :-):-):-). Zobaczymy co będzie dalej:):)!!!!!!!!!

reklama
Scarleta a czesto masz te skurcze?bo ja tez mam i wlasnie nie wiem czy powinnam sie tym martwic czy nie czesto mam po przytulankach i jak sie przemecze albo [przedzwigam:(

Do góry