Marta1981
Rodzyneczka
Odnośnie płci to piszcie na PW to uzupełnię w Liście.:-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej laseczki
Ja dziś po wizycie u mojej pani dr wróciłam z połową apteki bo mam anemie, niedobór magnezu i potasu, nada duphastos bo łozysko jeszcze nie wpełni rozwinięte. Eh...
nie martw się kochana, sama dzisiaj wróciłam z torba leków. luteiny nie odstawiamy absolutnie,dodatkowo dostałam leki przeciwskurczowe, antybiotyk, furagin, bo wyniki moczu katastrofa pomimo, że przeszłam kurację. Anemia też się przyplątała, jem podwójnie witaminy, dodatkowo jeszcze jod i magnez. ilości leków nie mam sił nawet liczyć.
3mam kciuki żebyś szybciutko zwalczyła swoje problemy, będzie dobrze, ale co ja cię będę pisać, to ty jesteś lekarzem