reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

po pierwsze aestima dzieki za slowa otuchy, mysle ze masz racje
larvunia bedziemy trzymac kciuki by wszytsko poszlo dobrze:)
a ja no coz.....bylam u gina i jak wyszlam odpuscilam sobie wszytsko i powiedzialam ze co ma byc to bedzie, bo szyjka niby skrocona troche ale generalnie zamknieta, niby jest jeszcze czas ale z miesiaczki termin na piatek(27 maja) i od tego czasu mam chodzic codziennie na ktg, a ewentualnie 7 dnia zglosic sie do szpitala na wywolywanie.....no coz, nie mam na to wplywu, co ma byc to bedzie

reklama
Laski gratuluje udanych wizyt!!! :-)

3mam kciuki za dzisiejsze.

I skromnie proszę zacisnąć też za mnie, bo idę do mojego ginekologa dziś... Troszkę się boję... ale damy radę! ;-)

Larvuniu ty szczęściaro:-D:-) fajnie że coś sie dzieję...ale może jeszcze mała mogła by z tydzień poczekać...tak do 38 tc.. im dłużej tym lepiej;-)

Aaga tak mi przykro...że też to cholerstwo musiało cię dopaść..

Wszystkim dziewczyną gratuluję wizyt... i trzymam kciukaski za dzisiejsze wizyty i jutrzejsze...abyśmy mogły czytać same dobre informacje;-)

Ja dziś czekam na telefon od ginekologa:tak: ma mi powiedzieć co ustalił z ordynatorem odnośnie mojej cc... jak do 13:00 nie zadzwoni to mam dzwonić do niego sama. A śniło mi się że mi powiedział przez telefon, że szpital się nie zgodził i mnie nie przyjmą i bedziemy musieli poszukać innego szpitala:-D:-D:-D:-D ależ mi się głupoty śniły,,, a później że poszłam do innego ginekologa a on mi powiedział że spokojnie, że zrobi mi cc ale pierwszy wolny termin ma na 20 lipca!!!:-D:-D:-DI ja mu płakałam...że przeciez nie mogę tak długo w ciązy chodzić itd... a pletło mi się to pletło...głupoty jakieś:-D:-D

Martuś, to chyba mamy podobną sytuację... Tulam wirtualnie! :* Nie pozostaje nam nic innego, jak czekać. Nie cierpię czekać, no ale co zrobimy. Uśmiecham się na myśl o tym, co będzie po porodzie, kiedy już będę tulic mojego urwisa - na tym się teraz skupiam i to mi pomaga. Mam nadzieję, że i Ty sie usmiechniesz!

DZIEKI dziewczyny!
No i za Was tez trzymam kciuki Wszystkie!

Powiedzcie mi jeszscze, dlaczego chodzic bedziecie na KTG :confused:
Ja ani w 1 ciazy ani teraz nie chodzilam.... Teraz tez nic mi nie mowila, tylko czekac na skorcze kazala i jak cos sie zacznie dziac to pedem do szpitala :sorry2: Wszystkie macie KTG :confused:

larvunia ja nie wiem jak to jest, chyba zalezy od szpitala, w pierwszej ciazy nie mialam a teraz od dnia terminu mam chodzic codziennie ale to juz inny szpital

reklama
Larvuniu, ja też nie chodzę na ktg. Lekarz w szpitalu powiedział mi, że w dniu terminu, oczywiście jeśli jeszcze nie urodzę, mam się zgłosić na ip i tam mi zrobią ktg. Moja ginka prowadząca ciążę też mi mówiła, że tak jest najczęściej.

Aha, i je proszę o kciuki. Mam dziś wizytę i mam nadzieję, ze ginka mi powie że szyjka się juz skróciła i jest jakieś rozwarcie, i mała się już na świat wybiera.

Ostatnia edycja:
Do góry