reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

silva, dzastina kciukasy zaciśnięte...

mnie też dziś czeka wizyta i strasznie jestem ciekawa czy coś się chociaż skróciło :( w nocy nic mnie nie bolało, ale teraz powoli się rozkręca ból brzucha jak na @

reklama
Silva &&&&&&&&&& za pierwsze KTG! Pamiętaj żeby zwrócić uwagę na tętno maluszka, czy jest równe!

Dzastina &&&&&&&&& !!! Czas szybko zleci i zaraz będzie 14.30!

Ironia &&&&&&&&&! Za rozwieranie!

Dzięki dziewczyny... kciuki na pewno sie przydadzą i to bardzo:)

Sentana, Ironia ja też za was zaciskam kciukaski... ja już od 6 na nogach.
Byłam upuścić trochę krwi na morfologię i siusiki zawiozłam do badania... i najbardziej się boję wyników...
Ciekawe jak tam moja hemoglobina??? i bakterie w moczu??? Zawsze je mam ale teraz się modlę by nie było ich aż tak dużo..
Strasznie jestem ciekawa ile Olisiek waży:) na ostatniej wizycie w 34 tc miał 3200 to ciekawe ile mu się przybrało przez te 3 tygonie?:)

jestem załamana... znowu badania nie takie. tata odebrał mi dzis wynik anty HCV, laborantka kazała mi przyjechac zeby pobrac jeszcze raz krew, na wyniku pisało jedynie do weryfikacji. Zapytałam w trakcie pobierania co to znaczy, czy nie mogli zrobic badania bo np. probka była zanieczyszczona, pani odpowiedzial, ze nie chce mnie martwic, ale najprawdopodobniej wynik wyszedł dodatni. AgataR błagam rozjasnij mi umysł bo chyba zwariuje

reklama
dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&
i za wyniki &&&&&&&&&&&&
mój M. też ma moje dziś odebrac

Do góry