reklama
Dzastina222
Czekam..
Dzięki dziewczyny... kciuki na pewno sie przydadzą i to bardzo
Sentana, Ironia ja też za was zaciskam kciukaski... ja już od 6 na nogach.
Byłam upuścić trochę krwi na morfologię i siusiki zawiozłam do badania... i najbardziej się boję wyników...
Ciekawe jak tam moja hemoglobina??? i bakterie w moczu??? Zawsze je mam ale teraz się modlę by nie było ich aż tak dużo..
Strasznie jestem ciekawa ile Olisiek waży na ostatniej wizycie w 34 tc miał 3200 to ciekawe ile mu się przybrało przez te 3 tygonie?
Sentana, Ironia ja też za was zaciskam kciukaski... ja już od 6 na nogach.
Byłam upuścić trochę krwi na morfologię i siusiki zawiozłam do badania... i najbardziej się boję wyników...
Ciekawe jak tam moja hemoglobina??? i bakterie w moczu??? Zawsze je mam ale teraz się modlę by nie było ich aż tak dużo..
Strasznie jestem ciekawa ile Olisiek waży na ostatniej wizycie w 34 tc miał 3200 to ciekawe ile mu się przybrało przez te 3 tygonie?
Dzastina222
Czekam..
Dzastina ja stawiam na jakieś 3600-3700.....zobaczymy o ile się pomylilam lub nie
Cinamon ja mam nadzieję że już tak szybko nie przybiera i tak w okolicach 3500 teraz waży no zobaczymy hi hi hi ... chociaż czasami mi sie wydaje że waży już z 6 kg tak mnie ciągnie!
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
jestem załamana... znowu badania nie takie. tata odebrał mi dzis wynik anty HCV, laborantka kazała mi przyjechac zeby pobrac jeszcze raz krew, na wyniku pisało jedynie do weryfikacji. Zapytałam w trakcie pobierania co to znaczy, czy nie mogli zrobic badania bo np. probka była zanieczyszczona, pani odpowiedzial, ze nie chce mnie martwic, ale najprawdopodobniej wynik wyszedł dodatni. AgataR błagam rozjasnij mi umysł bo chyba zwariuje
reklama