Dagamit super wiadomości!!! normalnie uznałybyśmy to za molestowanie seksualne, ale jak ja w ciągu tygodnia nie urodzę, to też bym chciała, żeby ktoś coś z tą moją szyjką zrobił. Rozwarcie masz - to dobrze, bo ja tydzień temu miałam szyjkę 1,5cm i zamkniętą w dodatku. Mam nadzieję, że mała główką powierci;-)Dlaczego gin zalecił Ci magnez? Wydawało mi się, że magnez działa przeciwskurczowo? Czytałam, że wapno działa naskurczowo
Ivona również gratuluję udanej wizyty!!!
W sumie nie powinnam się jakoś kierować za mocno słowami ginki ale już się nastawiłam i za późno...Dopiero będę miała rozczarowanie jak do następnego weekendu nie urodzę...chyba się popłaczę...jutro jadę na ostatnie badania - morfologia, mocz, wr, hcv i hiv, męża upoważnię na wszelki wypadek do odbioru wyników, bo mam nadzieję ich nie doczekać w dwupaku;-)
Ja dziś wysprzątałam całe mieszkanie, mąż się na mnie wkurza, ale ja naprawdę chcę już urodzić...podłogi myłam wczoraj i dziś poprawiłam też:-)
Madzioolka dzięki za info, właśnie coś mi się wydaje, że jest nie halo z tym L4, no ale może się mylę. Współczuję ktg i grzybka, ale dobrze, że masz czas na wyleczenie go