reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Witam ...
zaglądam czasem i zerkam, czy worek na dobre się rozsypał ... i widzę, że już niewiele brakuje :-)

Aaga, super wieści u Ciebie !!! niedługo bączki będą z Wami :-):-):-) a 20 kg na dwójkę w brzuchu, to całkiem niezły wynik !!! nawet nie zauważysz, kiedy zgubisz :tak:
Agabre, Ty też widzę w pełnej gotowości ;-) jakbym przegapiła godzinę '0', to &&& za szybki i bezbolesny poród :tak:
Anapi, &&& żeby mały jeszcze trochę posiedział, skoro Ci nie śpieszno na porodówkę ;-)
Doggi, gratuluję pożegnania z czopem :-)
Katamisz, wagą się nie przejmuj !!! u nas też wygląda na to, że szykuje się kruszynka ... na równe 28 tyg miała 1 kg, na ostatniej wizycie 35t4d miała niecałe 2200g ...
ginka mówi, że przez ostatni miesiąc może przybrać nawet 1kg ... no i do tego błąd pomiarowy, więc w cale się nie zdziwię, jak z kruszynki nagle zrobi się porządny 3,5 kg bobas ;-)

a co do rodzenia ... to ja też już chętnie udałabym się na porodówkę ... powoli robię się zmęczona, brzuchol malutki, ale jednak ciąży ... no i przy małej nie ma szans na kanapowy tryb życia ;-)
co prawda wszystko jeszcze szczelnie pozamykane :dry: ale łożysko tydzień temu było II/III stopień dojrzałości, więc jest szansa, że może tym razem uda się urodzić w okolicach terminu, a nie prawie 2 tyg po ;-)

reklama
Agabre super wieści! Czytam dopiero dziś, bo wczoraj już nie doczekałam i padłam wczesniej :-) No to widać, że raczej około terminu będzie - chyba że Cię szybciej złapie. Fajnie, ja ostatnio żadnego rozwarcia nie miałam. No i Hania pięknie Ci rośnie. Taka smukła, że pewnie urodzisz bez problemu :-) Gratuluję! Ja za tydzień w środę idę i mam nadzieję, że coś tam w sprawie szyjki się zmieni.

Aga ale super, że znasz już konkretną datę i nie musisz się zastanawiać, kiedy to się stanie! To niewątpliwa zaleta cc. Mimo wszystko rozumiem, że się boisz, bo ja tez przed cesarką chyba bym bardziej panikowała niż przed sn. Ale będzie dobrze - bąble na pewno spowodują, że zapomnisz o wszystkim co niefajne :-)

DZIEWCZYNY KCIUKI ZA WASZE DZISIEJSZE WIZYTY! CZEKAMY NA RELACJE!

Ostatnia edycja:
Ja też zaciskam kciukaski za wasze radnki z ginkami:)

Ironia witaj na BB... fajnie że już jesteś w domku:)

A ciekawe co tam u naszej Zebry... jeny ja bym chyba na głowę dostała gdybym miała leżeć tyle czasu w szpitalu..
Aż minie ciary przechodzą.. Zebro ty naszą bohaterką jesteś:) Dzielna z ciebie dziewczyna:)

reklama
Ja też dzisiaj na wizytę, ale jadę dopiero wieczorem. Nie chcę mi siedzieć tam tyle w kolejce.
Gratulację udanych wizyt!!! Oby tak dalej Dziewczyny :-)

Do góry