reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Zołza, śliczności :) I przyłączam się do opinii, że wykapana mamusia :)

Trasia, gratuluję udanej wizytki i podglądania Marysi :)

Ironia, trzymam kciukasy :)

Gosiaczek, nie martw się, moja niunia w 31 tygodniu ważyła 1456g i też jest jakiś tydzień mniejsza, ale spoko ma jeszcze 2 miechy to trochę nabierze :)

Aneczka, super wieści :)

reklama
u nas wszystko ok :)
ciśnienei dalej wysokie, ale poskromione :) pani mnie pochwaliła za piękny zeszyt ciśnień haha :-)
ciągle się zastanawia, czy mnie nie położyć do szpitala, ale ratuje mnie to że ciągle mierze ciśnienie i biore leki UFFFF nie lubie spać w nie swoim łóżku :no:

młody kawał chłopa :) 2,4 kg już ma :) poród na 99% będzie wywoływany i tu pole do popisu dla nas, bo za 2 3 tygodnie mamy już sobie zacząc sami działać a jak nie to w szpitalu to zrobią:szok:

wstępna data urodzin Benia to 1 czerwca - ale to tylko tak orientacyjnie bo jak będzie tak szybko rósł to powiedziala, ze szybciej się go wyciągnie bo nie chce żebym rodziła małego kolosa który ma 4 kg :) wiec 9 maja wszystko się wyjaśni

szynka mi się już skróciła :szok::tak: miałam 4,9 mm a teraz ma 3,2 mm :-) masakraa !!! to tylko znak że coraz bliżej poród !! już troszke dygam, bo jak ja przezyje poród jak mnie badanie na fotelu tak boli że prawie stamtąd uciekam !!?:szok:

co do dziurki w sercu to powiedziała, że z tego co widzi to takie nic i żeby to olać :) :-D więc olewamy :-) do konsultacji po porodzie :)

no i najgorszej jest z tymi głupimi płytkami bo jak dalej będą wychodzić jak nisko to nikt mi nie da znieczulenia :( :wściekła/y:

ze względu na ciśnienie które jest dość wysokie, babka powiedziała ze takich ciąz nie trzyma się do końca bo moze być niebezpieczne dla mamy i dziecka

Ironia, a to jakie ciśnienie masz,że musisz brać tabletki?? I faktycznie lepiej w domu niż w szpitalu leżeć, więc się trzymaj.
Gratuluję Dużego Maluszka :-) Trzymam kciuki,żeby było dobrze u Was.

reklama
Do góry