reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Aneczka1526, Traschka, Ironia, - trzymam mocno kciukasy za Wasze wizyty &&&&&&&

Gosiaczek - gratulację udanej wizyty

Zolza - ale przystojniak z tego Twojego Edgarka, super ;-)

Dubeltówka - my we 3ke z Asinką mamy termin na ten sam dzień - 29.06., zobaczymy, która z nas urodzi najszybciej ;-)

Asinka - dziękuję Ci za wsparcie, kochana jesteś :* trzymam kciuki za Twoją środową wizytę i badanie usg 4d :tak:

dziekuję dziewczyny za kciuki, jak zwykle pomogły!

Marysia waży 2300, wszystko pięknie, łożysko, wody - tak jak powinno być. Szyjka zaczyna mięknąć ale jest zamknięta. Ciśnienie mam mierzyć w dalszym ciągu i tak jak wcześniej - jeśli jest za wysokie to biorę dopegyt. GInka mówiła, że teraz już raczej nie będzie niższe bo brzuszek duży. Próbki w kierunku paciorkowców i innych pobrane, następna wizyta za 3 tygodnie.
No i pooglądałam sobie jak Marysia pięknie ziewa i połyka wody:) Nawet język dojrzałąm:)

Trasia, gratulacje! Mój synuś nie chciał pokazać buziaka, zasłaniał się pępowiną, ale w końcu się zlitował i odsłonił dziobka :-) Ale języczka nie widziałam! Oby ciśnienie CI nie szalało!

Dzięki za miłe słowa o Edgarku :-) He he, a czy podobny do mnie, zobaczymy ;-) Mam tylko nadzieję, że nosa po mnie nie odziedziczy :-p

Kciuki za najbliższe wizyty!

reklama
Do góry