reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Zołza, super wieści :) Gratuluję zdrowego wiercipiętka :)
:tak:
Dziewczyny proszę o radę bo strasznie się dziś zaniepokoiłam. Zaraz po wysikaniu się wstałam i poczułam że jakoś mi mokro. I wypłyneło ze mnie tyle że wszystko miałam mokre. Ale to nie były siuśki. I za chwilę przestało. Czy mam powód do niepokoju? Dobrze że jutro mam wizytę.
ja tez myślę,że to mogły być wody.ja bym poszła już dziś. u nas chodzi się na oddział sam do lekarza.

reklama
Baśka, idź na IP, weź tylko ze sobą mokrą wkładkę czy cokolwiek innego zamoczonego "tym czymś" - w szpitalu mają odczynnik, który barwi się odpowiednio, jeśli to były wody - to im pozwoli szybciej ocenić sytuację.

Baśka, podpiszę się pod dziewczynami, jedź do szpitala nie czekaj do jutra. I koniecznie zdaj relację. Trzymam kciuki, żeby wsio było ok.

...mam doła...
wstałam dziś z łóżka i bolał mnie strasznie krzyż bo tego miałam dziwnie stawiający się brzuszek ale jak poszłam do łazienki i zobzaczłam moją wkładkę to trochę spanikowałam - miałam całą we krwi... jak mój mnie zobaczył od razu wiedział że coś jest nie tak a jak go poinformowałam to w 3 sekundy stał już ubrany w kurtce i butach pytając w czym ma mi pomóc (wcześniej w panice wołał do rodziców że Kasia krwawi jedziemy do szpitala) nie chciałam jechać do szpitala bo na bank by mnie w nim zatrzymali wolałam jechać do swojego lekarza, zadzwoniłam i umówiłam się na 13,30...
wizyta bardzo długą, stres aż mi się ręce trzęsły, szynkę mam krótką niecałe 2 cm ale na szczęście jest zamknięta, wykluczył łożysko przodujące więc dobrze ale możliwe że coś jest nie tak z kosmówką (że się może odklejać ale był zdziwiony bo to najczęściej we wczesnej ciąży występuje) to mnie najbardziej niepokoi...
zastanawiał się jeszcze czy czasem nie jest to krwawienie po stosunku jednak za dluga przerwa miedzy sexem a wystąpieniem krwawienia,
więc powiedział że na tą chwilę to może być kosmówka lub jakaś żyła mogła mi pęknąć
ale mam leżeć plackiem w domu albo pójdę do szpitala a no i juitro mam iść na ktg (moje pierwsze)

aha Tymulka jest dalej Tymulką, jest główką w dół i waży 1402g, powiedział że jest dorodnym chłopcem ale mi się wydaje że jest malutki np. w porównaniu z Tymonkiem Asinki...

reklama
Do góry