reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Kati83, to świetne wiadomości :-) gratulację :-) A mocz, to faktycznie tak trzeba pobierać. Mi też na początku dziwne wyniki wychodziły i nawet mój gin poradził mi, żebym bezpośrednio przed oddaniem moczu się podmyła i wsadziła tampon (!), pierwszy strumień wysikała, a następny do pojemniczka. Spróbuj tak.
Anapi, kolejną wizytę mam w czwartek.

reklama
Dzastina siusiak pierwsza klasa:-) Oliwier kawał ludzia i cieszę się, że wszytsko dobrze
Asinka odpoczywaj i korzystaj ze spokoju, nogi zaciśnięte i nie wypuszczaj Tymka za wcześnie;-) Poza tym widzę, że termin masz na tego samego co ja więc to stanowczo za wcześnie, a moja córa będzie Twoją imienniczką:-D
Kati dobrze, że kciuki się przydały

&&&&&&&&za kolejne wizyty;-)

Silva trzymam mocno &&&&&&&&&&
biggrin.gif

Dziewczyny odebrałam wyniki moczu i znów mam leukocyty w moczu i to do tego 50:wściekła/y: ale jutro wizyta u gina to pewnie dostane antybiotyk :wściekła/y:
kati ja też mam leukocyty...a wizytę we wtorek...poza tym hemoglobina do 12,2 mi skoczyła, w szoku jestem:szok:
angel dziecko do 36 tc może się przekrecić, a nawet tuż przed porodem jak pisała Zolza
Silva super ten Twój lekarz, a ja mam opory jakieś przed facetami:zawstydzona/y:Super, że u Szymka wszystko ok!!!
Saffi również gratuluję!!!Ale Wam zazdroszczę tego szpitala, gdyby nie odległość pewnie też bym się na niego zdecydowała
dzastina no sisior słuszny!!! furorę chłopak zrobi na noworodkowym:-D
asinka uważaj na siebie i się nie przeciążaj, dla maleństwa każdy dzień jest teraz na wagę złota

reklama
Do góry