reklama
aha Tymulka jest dalej Tymulką, jest główką w dół i waży 1402g, powiedział że jest dorodnym chłopcem ale mi się wydaje że jest malutki np. w porównaniu z Tymonkiem Asinki...
Mamusia trzymaj się i bardzo dbaj o siebie i Tymulkę
A waga przecież ok
Zajrzyj tutaj: 30 tydzień ciąży - Kalendarz ciąży tydzień po tygodniu
albo tutaj: 30 tydzień ciąży, trzeci trymestr - 28 tydzień od zapłodnienia - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
mamusiu biedna !! Rozumiem jaki stres przeżyłaś !! !! Ale spoko, że nic się nie dzieje i że wszystko pozamykane to ważne !! uszy do góry leż i odpoczywaj tak jak ja... Ja od piątku praktycznie z łóżka się nie ruszam !! Mój brzuszek też napięty i boli Ale nic poza tym się nie dzieje.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa, jesteście naprawdę kochane
Dziewczyny dzięki wam za wszystko. Od razu położyłam się do łóżka i czekałam na ruchy mojej dziewczynki. No i rusza się, chyba normalnie. Ale strasznie się wystraszyłam, może jakoś doczekam do jutra do wizyty. Dam znać wieczorem co i jak.
icak
Fanka BB :)
oj mamusia przeraziłam się, ale całe szczęście że już byłaś u lekarza i wszystko sprawdził! Koniecznie się oszczędzaj i uważaj na siebie, a jutro przynajmniej przez godzinke będziesz się delektować słuchaniem serduszka prosto z brzuszka
Wszystko będzie dobrze - na pewno. A moja mała dokładnie w pierwszym dniu 30 tyg ważyła 1437g więc podobnie do twojego Tymka ;-)
Sciskamy Was mocno
Wszystko będzie dobrze - na pewno. A moja mała dokładnie w pierwszym dniu 30 tyg ważyła 1437g więc podobnie do twojego Tymka ;-)
Sciskamy Was mocno
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Mamusia, Kochana jestem z Tobą (z Wami) :* Ja wczoraj też przeżyłam chwile grozy :-( Byłam u teściów cały dzień, oczywiście leżałam (w sumie nawet po to pojechaliśmy do Nich,żebym nie musiała obiadu robić ). Po śniadaniu tak mnie brzuch zaczął boleć i zrobił się cały twardy, że aż się popłakałam :-( Sz.się wystraszył, ja zresztą też, a że byliśmy w Pszczynie, to mieliśmy już jechać na IP. Na szczęście trochę zelżało, a później okazało się,że to zwykła... biegunka Na początku, to aż się bałam do ubikacji ruszyć... Dzisiaj na szczęście spoko...
Zołza, gratuluję oczywiście Waszego Szczęścia :-)
Zołza, gratuluję oczywiście Waszego Szczęścia :-)