forever_young
Niemłoda mama Młodej
Asinka85 - leżysz i wstajesz tylko do łazienki. Bezwzględnie..... W takim stanie nie ma żartów...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, dokładnie tak :-) Leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Mam do nadrobienia trochę filmów, więc czas jakoś zleci. Ale okna, to się już do mnie złowieszczo uśmiechają... Za niedługo, to będę miała naturalne rolety w oknach
ja mam juz co 3 tyg, a miałam wcześniej co 4....i tak już zostanie...znam moja gin...Mam pytanie do tych Mam, które przekroczyły już 30 tc- jak teraz często macie wizytę u gina?
Bo ja kolejną mam za miesiąc- czyli normalnie...
to takie moje określenie katamisz, poprostu przedtem miała plecki po mojej prawej stronie a tera ma po lewej...przefyrtnęła się i tyle..Mysia to super wieści.Bardzo się cieszymy ,że kciuki i Tobie pomogły
A mam pytanie co znaczy ,że dzidziuś w "odbiciu lustrzanym" ?????? Bo pierwsze słysze.To ,że nisko to się nie martw moja też od miesiąca już jest bardzo nisko dlatego czkawkę czuję koło kości łonowej.Ważne ,że szyjka twarda i zamknięta i nie skraca się.