reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
trasia &&&&&&&&&&&&&& Ty za mnie też trzymaj ,ja idę tylko na usg ale 3D i jestem przerażona.Nie wiem czemu tak się boję chociaż usg mam wykonywane co miesiąc to tym razem czuję sie bardzo nie pewnie.......kogo ja tam zobaczę????czy m się spodoba?????Takie idiotyczne pytania mi sie nasuwają .
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
traschka - się robi &&&&&&&&&&&&&&&&& 
tusen i za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&
tusen i za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
_Angel_
Mama małej stokrotki
Ja już po wizycie.Z z dzidziusiem wszystko ok.Na chwile obecna waży 1161g.Wyniki badań tez mam bardzo dobre tylko dowiedziałam sie że nie mogę tyć.W całej ciąży mogę przytyć tylko 12kg a ja na chwile obecną przytyłam już 10kg i pani gin powiedziała że muszę robić tak żeby jak najmniej przybierać na wadze.Tylko jak to zrobić? jestem załamana :-(
Angel, koleżance też gin mówił, że ma nie tyć, a ona przybrała prawie 30 kg. Nic nie dały diety, zwiększony ruch, po prostu tak na nią działały hormony. Może postaraj się ograniczyć słodkie i tłuste posiłki, więcej się ruszaj, chodź na spacery, spędzaj czas aktywnie
To jedyne, co możesz teraz zrobić, bo głodowanie czy odchudzanie się w ciąży nie jest bezpieczne dla Ciebie i Maleństwa 
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
traschka i tusen - trzymamy kciukiza wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
reklama
Angel, Agabre ma rację - gin musi Cię uczulić, ale Ty nie możesz się głodzić ani odchudzać. Ruch i ewentualnie odstawienie słodkich i tłustych potraw - to jedyne, co możesz teraz zrobić. A nadliczbowymi kilogramami zajmiesz się po porodzie :-)